A barátaim vakrandin össze akartak hozni egy kövér rémséggel. Vegyem célzásnak vagy rossz barátok?
Hetek óta meséltek nekem egy nőről, hogy milyen szép, kedves, jó fej és biztos nagyon be fog jönni, menjek el duplarandira. Direkt nem mutattak képet de nem is aggódtam, mivel ismernek, tudják hogy eddig milyen színvonalú nőkkel ismerkedtem. Mikor megláttam szó szerint megdöbbentem, szerintem látszott is. Egy kövér, nagyorrú, teljesen átlagos arcú nő volt, kicsit sem az esetem és kategóriákkal alattam van. Mit akartak ezzel elérni? Szerintük ez a szintem most? Meg akartak szivatni? Annyira sokkolt hogy azóta nem beszéltem velük, ez két napja volt. Mit tegyek?
31 F
Csak hogy egy példával is éljek olvassátok el ez alatti kérdés alatt a válaszokat hogy szegény külsőre annyira nem szép srácot hogy szidták és kigúnyolták a nők. Ugye? Itt nem a kérdező hölggyel volt a baj.
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
Igaz itt a barátnői nem bemutatták neki a srácot mint itt a kérdező esetében hanem elkezdtek beszélgetni és belső tulajdonságok miatt bejött neki a srác egy darabig de mivel a nők elsőszámú tulajdonsága amit először megnéznek a pasiban az a külső. Ahogyan már többször leírtam lehet neked jó belsőd ha rossz a külsőd akkor nem kellesz egy nőnek csak nagyon kevés ideig, fordított esetben már nem érdekli őket milyen a belsőd ha jó a külsőd akkor akár éveken át eltűrik a rossz belső tulajdonságú pasik bántalmazását is. Itt ugye nem a kérdező volt az a beképzelt, ciki, egoista ugye válaszolók? A választ adó nőket meg ha valaki szidni meri és szegény srácot bevédeni azt a feminizmus miatt meg lepontozzák és kiosztják!
23-as! Ezt írd le a kérdésben szereplő hölgyeménynek is!
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__parka..
24-es: Nincs értelme. Ott az a probléma, hogy a nő olyannal jött össze, akihez kezdetben se vonzódott, ennek nem a külső az oka. Túlzottan az eszével választott. Ráadásul egyvalaki alapján, egy személyes probléma alapján nem lehet a nők többségéről általános következtetéseket levonni.
Én nőként már többször őszintén vonzódtam nem túl jó külsejű férfiakhoz. Ha sármos valaki, van egy szimpatikus kisugárzása, az képes felülírni a rosszabb külsőt is. Legalábbis én ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!