Femdom kapcsolatot valaki?
Szeretem, ha egy párkapcsolatban a nő a dominánsabb fél, ennek mértékére elég széles skálán nyitott vagyok, attól függően, hogy melyikben érezzük jól magunkat. De alapvetően szeretem kiszolgálni, elkényeztetni a nőt, így hát fontos, hogy neked is tetsszen ez a felállás. :)
34/F
Ami fontos kérdés, hogy miért akarsz ilyet. Mert ilyenre vágynál akkor is ha te lennél a világ legjobb pasija, vagy csak azért mert ezt könnyebnek / kényelmesebbnek érzed, esetleg nincs elég önbizalmad?
Ha az első akkor oké. Sőt, csak így van esélyed. Attól, hogy azt akarod, hogy a nő legyen a dominánsabb attól függetlenül teljesen rendben kell lenned mint férfi sőt szerintem még jobban is.
Az én véleményem és tapasztalatom, hogy ebben az esetben, a kinézet is nagyon fontos. nem kell persze 10/10-es modellnek lenni, de azért egy átlagnál sportosabb (mondjuk ez nem nagy kihívás) rendezettebb, ápoltabb külső alap.
Látszódjon, hogy rendben vagy, hogy küzdesz a céljaidért, nem egy lusta valaki vagy. És attól, hogy te vagy a szubmisszív fél azért legyenek határok, látszódjon, nem lehet megtenni veled bármit.
Persze minden nő más, és mást keres, de ezek amiket írtam szerintem jól közelítik a valóságot.
És egy mellékes kiegészítés, nem attól domináns egy nő, hogy bunkó / flegma, kihasznál, csúnyán / tiszteletlenül beszél veled. Egy domináns nő is tud a határozottsága mellett nagyon kedves lenni.
Hajrá, nem könnyű de nem lehetetlen. De ne feledd ez nem a könnyebb hanem a nehezebb út .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!