Milyen képeket tegyek fel társkeresőre?
Figyelt kérdés
Szeretnék regisztràlni badoora, tinderre, és a facebookos társkeresőre, de nem tudom hogy milyen képeket tegyek ki, nincsenek is igazán jó képek magamról. Az ilyen tükör selfieket hanyagolnàm, mert az gagyi szerintem, és kb minden ember olyat tesz ki. Gondolkodtam, hogy elmegyek egy profi fotóshoz, de még szeretnék dolgozni a testemen, kb 2 hónap, mire elérem azt a formàt amit szeretnèk, de addig szeretnék regisztràlni.2023. júl. 25. 14:49
21/21 anonim válasza:
Olyan képek amik leírnak, de contextusban vannak. A legtöbb halas, feszítős képben az a baj, hogy erőltetett. De például strandod habzsizod a lángost és a sört az elmond többet is, mint hogy edzel. Vagy például nekem volt egy olyan kép a profilomon, ahol épp a húsokat fordítom a grillen sörrel a kezemben.
Nekem ez alapján raktuk össze anno a profilom, meg nyilván tiszta képek, és nyilván arctól bokáig látható voltam. Egy hónapig használtam, 19 matchem lett, nem tudom, hogy az jó, vagy rossz, de én ilyet építettem anno.
2023. júl. 26. 01:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!