Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Milyen képeket tegyek fel...

Milyen képeket tegyek fel társkeresőre?

Figyelt kérdés
Szeretnék regisztràlni badoora, tinderre, és a facebookos társkeresőre, de nem tudom hogy milyen képeket tegyek ki, nincsenek is igazán jó képek magamról. Az ilyen tükör selfieket hanyagolnàm, mert az gagyi szerintem, és kb minden ember olyat tesz ki. Gondolkodtam, hogy elmegyek egy profi fotóshoz, de még szeretnék dolgozni a testemen, kb 2 hónap, mire elérem azt a formàt amit szeretnèk, de addig szeretnék regisztràlni.
2023. júl. 25. 14:49
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Azért mert valaki ad magàra, egyből meleg😂 ez az irigy, csúnya, fogatlan, elhízott férfiak dumàja. Ez a nem szàmít a kép, kb egyenlő a nem szàmít a külső dumával, ami hazugság? akkor ti ismerkedtek profilkép nélküliekkel, aztán majd kiderül személyesen, hogy hogy is néz ki akivel beszéltetek?
2023. júl. 25. 19:32
 12/21 A kérdező kommentje:
Nem is értem, hogy hogyan jutottàl el ide, attól a dologtól amit kérdeztem. Simàn csak annyi volt a kérdésem, hogy milyen képeket tegyek ki, ha nem olyat akarok, mint az emberek 99%-a, erre te elezdtél személyeskedni, úgy hogy nem is ismersz. Érdekes, én nem érzek késztetést arra, hogy ha valakinek nem tudok vàlaszolni a kérdésére, akkor elkezdjek személyeskedni, meg valótlan dolgokat àllítani, főleg úgy hogy nem is ismerem.
2023. júl. 25. 20:02
 13/21 A kérdező kommentje:
Nagyon sok elfojtott sèrelem lehet benned, hogy ennyire vergődsz egy ilyen oldalon. Ki kérdezte, hogy te hol ismerkedsz? Ki kérdezte, hogy neked mi a véleményed az online tàrskeresőről? Ki mondta, hogy én nagy ember vagyok? Gondolom te is az a csúnya ember vagy, akinek ez az egyetlen öröm az életében, hogy vergődik egy ilyen oldalon. Többet nem fogok foglalkozni veled, mert egy senki vagy szàmomra, csak időpazarlás. Rajtad kívül senkit nem érdekel a véleményed, nem is tudom kinek képzeled magad, hogy leírod, hogy neked ez meg az a véleményed. Szoríts, hogy a többi hozzád hasonló tàrsalogjon veled, aztán lesz egy kis öröm az életedben, hogy lesz kivel megvitatni az agymenéseteket
2023. júl. 25. 20:21
 14/21 anonim válasza:
Töröltesd, amit írtam. Látom fáj az igazság. Nagy kép a semmire, jobb is hogy fel se fogod, amit irok, neked veszelyes lehet mindenfajta ismeret elsajatitasa, mert a vegen meg kinyirod magad valamivel, amilyen ostoba vagy.
2023. júl. 25. 20:49
 15/21 anonim válasza:
Én egy jó ideig voltam Tinderen is és facebook társkeresőn is. Tök jó, hogy szálkásodsz meg formálod a tested, de könyörgöm...ne tegyél ki róla képet, se izomfeszítős/"épp edzek keményen" képet, mert iszonyat gáz. Azzal csak a hülye p*csákat fogod bevonzani. Már ha ezt szeretnéd, akkor természetesen hajrá, de normális lány azonnal skippel. És ezt úgy mondom, hogy én is gyakran járok edzeni és nem vetem meg a jó alakot egy fiún. (Ja és a kocsiddal se pózolj szerintem) 23/L
2023. júl. 25. 21:17
 16/21 anonim válasza:
Utolsót kiegészíteném még a pecás, "flexelek a kifogott halaimmal" képekkel. Borzasztó
2023. júl. 25. 21:19
 17/21 A kérdező kommentje:
15-ös, azt arra értettem, hogy egy normàlis fotóshoz akkor akarok elmenni, ha jó formàban leszek. Nem vagyok az a fajta, aki félmeztelenül pózolgat a neten, de egy passzosabb ruhàn azért làtszik a testalkat, és most még nem vagyok vele annyira megelégedve, hogy egy fotósnak fizessek 20-30 ezret. Majd ha olyan formàban leszek mint szeretnèk, akkor szeretnék elmenni egy fotózásra, hogy legyen azért pàr normális képem.
2023. júl. 25. 21:45
 18/21 anonim válasza:
mutizd és kiválasztom
2023. júl. 26. 00:15
 19/21 A kérdező kommentje:
még nincsenek, 1-2 selfiem van
2023. júl. 26. 00:33
 20/21 anonim válasza:
azt is mutathatod
2023. júl. 26. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!