Szerintetek én nem vagyok normális, vagy a nő, akivel ismerkedem? Lent a sztori.
Előttem próbálta megmagyarázni valaki, és nagyon jókat írt.
Női szemmel annyit tudok mondani, hogy én nagyon szeretem a férjemet, közel 10 éve együtt vagyunk, de ez akkor is egy kötöttség. Ha neadjisten bármi miatt elválnánk, az holtziher, hogy jó ideig csak olyasmiket csinálnék, amiket házasként nem lehet: buliznék, piálnék (mert ha véletlenül összegabalyodok valakivel, akkor nincs semmi baj, mert ezzel nem ártottam senkinek, nem csaltam meg senkit), pasiznék, és semmi komolyat nem akarnék. Már csak azért sem, mert nem vagyok mai csirke és 80 évesen már hiába akarnék ilyeneket csinálni. ha pedig jönne egy "komoly", hosszú távú kapcsolatra vágyó pali ebben az időszakban, akkor azzal egyszerűen nem lenne közös célom abban a pillanatban. Ettől nem lesz senki szarember, sem te, sem ő, egyszerűen nem ugyanabban a periódusban vagytok, teljesen másra vágytok. Én őt is megértem, mert még egy egyéjszakás kapcsolatban is benne van annak a lehetősége, hogy több lesz belőle, így előre megkérdezte, hogy zavarnak-e a gyerekei, stb. De ez nem azt jelenti, hogy ő máris komolyan gondolja. Előre gondolkozik, másoknak sem ártana.
Ha 1 28 éves nőnek 2 gyereke van, de elvált, attól semmi komolyat ne akraj. Legalábbis ne tervezz. A legrosszabb felállás a világon. Szült valakinek 2 gyereket, akivel nem tud együtt élni. Gondold végig az opciókat.
Légy hálás az úrnak, hogy ilyen kattant a csaj és lerázott.
A többi, csak túl komplikált női válasz......
Te túl hamar elkezdtél beleszólni a dolgaiba, ő meg úgy gáz, ahogy van.
Javaslat, gyerekes nővel meg ne kezdj.
#8as vélekedésével értek egyet. Aztàn, hogy a pesti buliban ki,hànyszor csinàlta meg...az màr nem a mi dolgunk.
Szerintem te jàrtàl jobban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!