Kicsit politika is a kérdés, de ha valaki úgy keres társat, hogy X VÁRmegyéből, az számodra szimpatikus, ellenszenves vagy semleges?
Ellenszenves.
Kivéve ha egy báró vagy őrgróf érdeklődik a családi állapotomat illető hogylétem felől. Azokkal szívesen beköltöznék egy kényelmes, folyóparti kastélyba, hatvan hektáros majorságra néző kilátással.
Semleges.
Értem, mire akar kilyukadni a kérdés, de mivel ez a hivatalos neve, nem fogok félrenyelni ezt olvasva, ettől még nem lesz fideszbirka az illető.
Akikben ellenérzést vált ki akár az egyik, akár a másik megnevezés használata, na azokkal nem randiznék.
Elfogadom, ha valaki vármegyét mond, de nekem megye marad.
Csak azért van miatta ellenérzésem, mert hitvány politikusok játszmáznak. (Mindkét oldal gyatra, nem csak a rothadó narancsot utálom 😤)
Egy olyan kor népbutító majmolása, aminek a nagyjai mélyen megvetnék a jelenlegi vezetőinket.
Talán előbb kapjon ételt a kisgyerek, ne rontsák meg az árvaházban és a diplomás pedagógus ne járjon jobban, ha elmegy gyárba dolgozni...
Előbb ezeket kéne megoldani, aztán majd jöhet az átnevezgetés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!