Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Olyan nőt keresek?

Olyan nőt keresek?

Figyelt kérdés

Aki visszahúzódóbb (olyan mint én). Aki kedves és megértő társra vágyik, nem 1 gazemberre. Ha az olyanokhoz vonzódsz ne is írj. Külsőre legyél olyan amilyen. Elfogadlak ahogy vagy! Külföldön élek előre leszögezném.

Nem vagyok hibátlan, úgy ahogy senki se. Vannak hobbijaim, de majd privátban. Sokáig akarok ismerkedni. Mind kettőnk meg kell ismerje a másikat jól, azután jöhet a tali.

36/f

2023. júl. 21. 20:14
 1/6 anonim válasza:
Kulfoldi kapcsolat?
2023. júl. 21. 20:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Hat ja...Ha összejövünk, valamelyik költözik esetleg...
2023. júl. 21. 20:33
 3/6 A kérdező kommentje:

Barátkozás is oké. Itt neten beszélgetni!

Pár téma: Anime, történelem, keresztrejtvény, könyvek, videójáték, filmek, youtube...és még sok másban otthon vagyok.

2023. júl. 21. 20:45
 4/6 anonim válasza:
Milyen közegben mozogsz, hogy gyakorin kell olyan nőt keresned, aki nem "gazemberre" vágyik? :D Csak nem az a "gazember", akivel összejönnek azok a nők, akik neked tetszenek? :D
2023. júl. 21. 21:56
 5/6 anonim válasza:
A nők csibészekre, gazemberekre vágynak. A visszahúzódó nők is. Határozottság, dominancia vonzza őket, nem a visszahúzódás.
2023. júl. 22. 07:53
 6/6 A kérdező kommentje:
ma 07:53 Biztos minden nőt ismersz...
2023. júl. 22. 09:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!