Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Jelenleg állást keresek és...

Gé2.0 kérdése:

Jelenleg állást keresek és szembe jött velem egy Bárdi autós kiszállító állás. Van aki tud mindani rólla valamit pl. Békéscsabai telepheyről? Olyan aki most is ott dolgozik

Figyelt kérdés

Milyen a meló?

Milyenek az emberek, főnökök, munkatársak?

Milyen a fizu valahol, mintha úgy láttam volna, hogy nettó 233.000Ft ez igaz vagy annyit nem ér el?

2022. márc. 31. 12:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Én dolgoztam ott, szerintem rohadt jó kis hely. Klassz kollegák, a főnök is normális volt. A fizu olyan átlagos, lehetett volna több, de nem panaszkodtam.
2022. márc. 31. 17:40
 2/3 A kérdező kommentje:
A nettó 200-at azért megkaptad?
2022. ápr. 1. 08:28
 3/3 anonim ***** válasza:
47%

Kirendeltsége válogatja, hogy milyen lesz a munkahelyed, nyilván attól függ hogy a vezetőd, illetve a kollégák milyenek, ez egyik kirendeltségen jó, másikon nem jó, akkor tapasztalod meg, ha ott leszel. Ahol én dolgozom, ott teljesen rendben van minden.

Attól függ a munka minősége, hogy milyen kiszállítási körre kerülsz. Van ahol óránként indul a kör, de csak városon belül szállítasz, és van olyan is hogy egy nap 2x indulsz, de messzebbi településekre kell szállítanod. Igazából mindkettőnek van jó és rossz oldala.

A fizu az nincs annyi amennyit megjelöltél (olyan 190-200 körül számolj), és se üzemanyagtérítés nincs, se cafeteria. Két, vagy három hetente (szintén kirendeltsége válogatja) van egy kötelezően ledolgozandó szombat.

Én azt mondom, próbáld ki, menj el. Sokan fikázzák itt az oldalon is, de nem olyan rossz, mint ahogy leírják sokan, egy próbát megér.

2022. ápr. 1. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!