A nőknek egy férfiban a külső, vagy az anyagiak a fontosabb?
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 21:50
11/15 anonim válasza:
10-es. Vagány hozzáállásod. Csak a helyesírásod titkold el a csaj elől, de azt nagyon!!! :D
2023. júl. 20. 11:02
12/15 anonim válasza:
11-es. Mindenki kővet el hibát. Meg a férfiak többsége is azzal, hogy azt hiszik ők szedték fel a csajt. Csak tudnák azt hogy már rég a csaj szedte fel őket. Akár egy pillantásal, vagy esetleg egy ártatlan mosollyal. Kedves lányok, ti ezt érteni fogjátok! A férfiak többsége most azt sem tudja miről beszélek.
2023. júl. 20. 13:31
13/15 anonim válasza:
12- Ezt most miért írod nekem??? Hidd el, hogy tudom miről beszélsz és egyet is értek. De ettől még mindig botrányos a helyesírásod! Persze rengeteg olyan lány van akinek ez nem szempont (Tudod! Az esze semmi dugd meg jól típus!) de ezeket meghagyom neked.
2023. júl. 20. 22:44
14/15 anonim válasza:
Ajaj… objektíve én egy nagyon jó pasi lennék, elvileg… rengeteg negyvenes nő egészen odavolt már értem. Sportos vagyok (nem kigyúrt, hanem amolyan vékonyabb bokszoló-alkat), diplomás, egészen jóképű (ízlés kérdése, de csúnya semmiképp). Egy barátom nagyon pénzes, neki már inkább összejön, pedig kevésbé sportos, nem éri el a száznyolcvanat és arcra talán picit kevésbé karakteres. Szóval, az egyetlen tuti objektív értékmérő a pénz, ha elég, mindig lehet valakid. Mondok példát, hogy mennyire válogatnak a csajok. Ismerkedős oldal, lányok közül alig-alig jelöl vissza valaki, az is lelép hamar (ha normálisan írsz is, de mondom, 98 százalék vissza se jelöl). Véletlenül van 3-4 meleg haverom/barátom, egyik se érti, miért nincs nőm és eléggé rám vannak kattanva (van fiatal és idős is). Társkeresőn kíváncsiságból a férfiakat is keresem “friendship” kategóriában. Nos, minden héten tudnék randizni (szerintem) baromi helyes férfiakkal. Sajna, nem vagyok meleg. Van egy gyönyörű kutyám is hosszú évek óta, tényleg kiemelkedően okos és szép, de még úgy sincs sikerem, hogy elvileg a csajok ezt szeretik. Szóval, totálisan szubjektív, lehetsz diplomás, izmos, helyesen író, kutyás, helyes, talán lesz (mert lesz), pár csaj, aki nyitott, de távolról sem nagy számban, csak egy-kettő (plusz jópár negyvenes, de azok se mind, dehogy)… halvány ötletem se nagyon van, miért van ez így… hogy ne csak magamról írjak, van 3-4 negyvenes ismerősöm, objektíve remek értékrendű, igazán sportos és okos srácok, senkit nem találtak, szerintem talán túl rendesek… 29/F
2023. júl. 22. 06:16
15/15 anonim válasza:
A külsőt fontos hangsúlyozni, hogy végtelenül szubjektív, e kérdésben nem nagyon fogsz tudni tájékozódni, a legszebb lány (ugye, szubjektív, de bomba alak, tündéri arc), akit ismerek, évek óta egy alacsony, sörhasú sráccal jár huszonévesen… mennyi ilyen van…
2023. júl. 22. 06:21
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!