Szingli Lányok, valaki ismerkedni? 22/F
Figyelt kérdés
2023. júl. 19. 19:35
1/6 anonim válasza:
milyen magas vagy?
van kockahasad?
hányas a karod?
van kocsid?
2023. júl. 19. 19:38
2/6 anonim válasza:
Transz lányok is írhatnak?
2023. júl. 19. 19:48
3/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom miért járok fel ide, semmi értelme... Rohadt kitartó tulajdonságom :(
2023. júl. 20. 15:05
4/6 A kérdező kommentje:
Egyébként van kockahasam igen szép, edzek is, a karom nem szoktam mérni, kocsim is van, a magasságom 171, de aki ilyen kérdést tesz fel, az biztos hogy esélytelen nálam, sorry.. Keress egy lúzert magad mellé, aki rád pazarolja az idejét
2023. júl. 20. 15:07
5/6 A kérdező kommentje:
Egyébként gratula, a nők iránti tiszteletet megadom, de a véleményem az, hogy kell hozzá pofa, hogy egy ilyen listát valaki le merjen írni. Nagy gáz van az ilyen fejében szerintem... Nem is értem hogy gondolja valaki, hogy ilyen elvárásokat ad rögtön az elején. Valami árunak néznek, amin hasznot lehet húzni, vagy mi?
2023. júl. 20. 15:13
6/6 anonim válasza:
Egyébként baj, ha nem szingli?
2023. szept. 26. 22:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!