Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan extrém túlsúlyos...

Van itt olyan extrém túlsúlyos hölgy,aki a súlya miatt korlátozva van a mindennapokban,valamiben segítségre szorul?

Figyelt kérdés

Esetleg valakinek az ismerősei között van ilyen?

Szívesen ismernék meg ilyen hölgyet.

2023. júl. 19. 08:29
1 2
 11/16 anonim válasza:

#7: hogy értsd, mi a baj.

1. hölgyet keresel, tehát szexuális jellegű az egész. Nálad a szexualitás összekapcsolódik azzal, hogy valaki kiszolgáltatott helyzetben van, tőled függ.

2. az előbbiekből következik, hogy segítségről, támogatásról beszélsz, de nyilván nem önzetlen mindez a részedről, hanem a szexuális kielégülés a cél.

2023. júl. 19. 09:28
 12/16 anonim válasza:
Ez még akkor is beteg lenne, ha nem szexuális kielégülés lenne a cél. Egy embert arra használni, hogy tőled függjön, általa nyerj visszacsatolást hogy rád szükség van, hasznos vagy, egy barátságban is beteg. Pszichológust ajánlok, mert nálad valami nagyon elcsúszott.
2023. júl. 19. 09:30
 13/16 A kérdező kommentje:

Nem akarok győzködni senkit.....

Ti úgy gondoljátok,én másként.Egyrészt nem használok ki senkit,nem tőlem függ.Persze,hogy nőt keresek,mert hetero férfi vagyok.Azt tudom,hogy a férfiak max 1%-a vonzódik csak a nagyon kövér nőkhöz.Amúgy az exemet kellene megkérdezni,hogy kihasználtam-e.Állítása szerint soha nem volt olyan boldog,mint velem.

2023. júl. 19. 10:23
 14/16 anonim válasza:
13. Akkor nem ment volna el mindenáron Angliába.
2023. júl. 19. 10:41
 15/16 A kérdező kommentje:
Nem mindenáron ment ki.Nagyon nehéz döntés volt mindkettőnk részéről.De ez szerintem magánügy.
2023. júl. 19. 10:44
 16/16 anonim válasza:

Én ugyan nem vagyok extrán túlsúlyos (csak fáradt, mert tartós idősgondozásban rekedtem egyelőre.)

Nekem valóban akadt egy olyan "ajánlkozó" férfi partner, aki eleinte furcsa volt viselkedésügyben - de majdnem Ő lett az igazi párom...

Kiderült, hogy nála nem a szex volt a fő cél (összejöttünk azért egy időre. A szakítás is körülményesre sikeredett.)

Ha nem mindenáron a testiség kiélése a cél, akár folytathatjuk privátban is - de találkozni egyedül NEM FOGOK! Kizárólag kíséret formájában.

Nálam alapfeltétel: keresztény értékrend.

2023. júl. 19. 21:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!