Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogy találjak barátnőt introve...

Hogy találjak barátnőt introvertáltként? 20/f

Figyelt kérdés
mindig is olyan típus voltam csak szerelemből szexelne de már egy egyéjszakással is megelégednék... csak sajna távolabb állok a nőktől mint ide új zéland
2023. júl. 11. 18:26
1 2
 11/17 anonim válasza:

Debrecen környékéről lányok?

35f

2023. júl. 12. 19:22
 12/17 zol56 válasza:

Manapság nagy divat a különféle jelzők használata. Introvertált, extrovertált, homo, bi trans, metro stb stb. Némelyiket kimondani se lehet de én felismerem ez vagyok én. Jellemzően a korosztályodra. Engedd el ezeket, legyél normális, figyelj magadra a környezetedre. Legyél ledves, barátságps. Figyelj a külsődre. Egy idő után találni fogsz normális nőt. Vagy maradj ezen az úton amit leírtál. Lehet találsz hasonló lámyt akivel búskomorságban ültök egy feketére festett lefóliázott ablakú szobában és a tématok az lesz, hogy hú de Introvertáltak vagyunk.

Na persze erős túlzásokba estem, de gondold át.

2023. júl. 13. 00:16
 13/17 anonim válasza:
Új-Zélandon.
2023. júl. 16. 17:07
 14/17 A kérdező kommentje:
az jó hely, egyik kedvenc országom
2023. júl. 16. 17:39
 15/17 anonim válasza:
Kérdezd @pappito bácsit. @pappito egy új-zélandi magyar gyakoris.
2023. júl. 16. 17:42
 16/17 anonim válasza:
Shofgy
2023. júl. 20. 11:23
 17/17 anonim válasza:

Szia, én is introvertáltabb vagyok (19L) és hasonló bajaim voltak.

Hogyha nem vagy bulizós alkat akkor esetleg a Tindert tudom ajánlani. Sok lány keres ott egyéjszakást, de sokan többet is.

Rengeteg embert ismerek akik baráti kapcsolatokon keresztül találtak egymásra és jöttek össze. Az az igazság, hogy a barátság nagyon jó kiinduló pont/alap egy szerelemhez, ahhoz pedig mindenképp ki kell mozdulnod a komfort zónádból.

Nem azt mondom, hogy bulizz mint egy állat, de járj el helyekre amik érdekelnek, és előbb vagy utóbb biztos találsz valakit aki hasonló érdeklődésű mint te.

2023. szept. 8. 02:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!