Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hajlandó vagy? Középkorú nőt...

Hajlandó vagy? Középkorú nőt keresek.

Figyelt kérdés

...Aki hajlandó elmenni a kapcsolat elején pszichológiai felmérésre és annak eredményét megosztani velem.

Kerülném az itteni aggályos hölgyeket.

Középkorú ffi.

#társ #ikerláng #lelkitárs #Soulmate #Szivet-szívnek #Szerelem1.látásra
2023. júl. 11. 17:13
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 anonim válasza:

49

Amúgy már az is eszembe jutott hogy ki fizeti a teszteket? Elég drága mulatság lenne ez az egész (főleg ha a kedves kérdező is becsületesen megcsinálja a teszteket).

2023. júl. 13. 16:32
 52/61 A kérdező kommentje:

50 akkor mar le is tiltottál, ha nem kaptad meg. Oldd fel és írj.

Nem tudom ki mit iszik. A legtöbb aggályos személy ebben a kategóriában bukkan fel, ahol a kérdezőn kívül abszolut nem lehet követni ki-kicsoda.

De sajnos nem jöhet ossze semmi földrajzilag, az én idozonámban maskor van ebiedidő és nem vágyom távkapcsolatra.

2023. júl. 13. 16:43
 53/61 anonim válasza:

50

Tudod, hogy hány ember le van tiltva nálam? :))) Honnan tudnám, hogy te melyik vagy?

Ebédelni am. későn ebédeltem, mert nem volt étvágyam a nagy hőségben.

Elég egyértelmű amúgy, hogy a meggysört ivó hölgy teljesen más stílusban ír, mint én. Egyrészt elég jó humora van (am. nekem is, de itt komolyan válaszoltam végig), másrészt ő be is szólogatott neked, én nem.

2023. júl. 13. 16:47
 54/61 A kérdező kommentje:

Értem, bocs hogy téged néztelek magát viccesre ivó alkoholistának.

Akkor csak te tudsz írni nekem, ha mindenkit tiltasz.

2023. júl. 13. 16:50
 55/61 anonim válasza:

54

Eszem ágában sincs, ne haragudj.

Felvetettem egy csomó teljesen normális kérdést és nem válaszolsz rájuk.

Egyébként a meggysört ivó hölgy lehet, hogy alkoholmentes sört iszik. Én viszont alkoholista vagyok (bár évek óta nem iszom, de annak számítok életem végéig).

2023. júl. 13. 16:53
 56/61 A kérdező kommentje:
Meg talán munkanélküli is, aki megengedheti magának, hogy 4-5 felé ebédeljen. Sajnos nem egy álom az összkép. Jobbulást!
2023. júl. 13. 16:55
 57/61 anonim válasza:

56

Jaja, pontosan. :) Egész nap meresztem a sejhajom, tudod. :) (Dehogy tudod, de honnan is tudhatnád?)

2023. júl. 13. 17:04
 58/61 A kérdező kommentje:
Csak onnan ahonnan te tudod mennyi az alkohol más sörében.
2023. júl. 13. 17:09
 59/61 A kérdező kommentje:

De sajnos nem tudtam valaszolni a kérdésedre, hogy Adlerre, Jungra vagy Freudra utaltál. Meg hogy melyik teszt a jobb. Nem is akartam.

Ez a kérdés ugyanis nem ezekről szólt, hanem a hajlandóságról. Mentem.

2023. júl. 13. 17:12
 60/61 anonim válasza:

60

Nem mentél, hanem megfutamodtál. :))

2023. júl. 13. 17:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!