Hajlandó vagy? Középkorú nőt keresek.
...Aki hajlandó elmenni a kapcsolat elején pszichológiai felmérésre és annak eredményét megosztani velem.
Kerülném az itteni aggályos hölgyeket.
Középkorú ffi.
49
Amúgy már az is eszembe jutott hogy ki fizeti a teszteket? Elég drága mulatság lenne ez az egész (főleg ha a kedves kérdező is becsületesen megcsinálja a teszteket).
50 akkor mar le is tiltottál, ha nem kaptad meg. Oldd fel és írj.
Nem tudom ki mit iszik. A legtöbb aggályos személy ebben a kategóriában bukkan fel, ahol a kérdezőn kívül abszolut nem lehet követni ki-kicsoda.
De sajnos nem jöhet ossze semmi földrajzilag, az én idozonámban maskor van ebiedidő és nem vágyom távkapcsolatra.
50
Tudod, hogy hány ember le van tiltva nálam? :))) Honnan tudnám, hogy te melyik vagy?
Ebédelni am. későn ebédeltem, mert nem volt étvágyam a nagy hőségben.
Elég egyértelmű amúgy, hogy a meggysört ivó hölgy teljesen más stílusban ír, mint én. Egyrészt elég jó humora van (am. nekem is, de itt komolyan válaszoltam végig), másrészt ő be is szólogatott neked, én nem.
Értem, bocs hogy téged néztelek magát viccesre ivó alkoholistának.
Akkor csak te tudsz írni nekem, ha mindenkit tiltasz.
54
Eszem ágában sincs, ne haragudj.
Felvetettem egy csomó teljesen normális kérdést és nem válaszolsz rájuk.
Egyébként a meggysört ivó hölgy lehet, hogy alkoholmentes sört iszik. Én viszont alkoholista vagyok (bár évek óta nem iszom, de annak számítok életem végéig).
56
Jaja, pontosan. :) Egész nap meresztem a sejhajom, tudod. :) (Dehogy tudod, de honnan is tudhatnád?)
De sajnos nem tudtam valaszolni a kérdésedre, hogy Adlerre, Jungra vagy Freudra utaltál. Meg hogy melyik teszt a jobb. Nem is akartam.
Ez a kérdés ugyanis nem ezekről szólt, hanem a hajlandóságról. Mentem.
60
Nem mentél, hanem megfutamodtál. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!