Hajlandó vagy? Középkorú nőt keresek.
...Aki hajlandó elmenni a kapcsolat elején pszichológiai felmérésre és annak eredményét megosztani velem.
Kerülném az itteni aggályos hölgyeket.
Középkorú ffi.
Az ilyen válaszolók tették viccé.
Semmi sem etikátlan, ami teljesen önkéntes.
Bye bye kedves frusztrált senki.
Miért nem válaszolsz a 25-re?
BDI = Beck Depresszió Kérdőív, itt látható is:
Amikor pszichiáterhez megyek, ezt szoktam kitölteni meg a Hamilton szorongás skálát, azt nem találom online.
"Hamilton- szorongásskála (HAM-A):
A tizennégy egységből álló skála a szorongás súlyosságát méri. A skála kitér a pszichés és a szomatikus tünetekre is. Így feltérképez a beteg hangulatát, feszültségét, alvászavarát, teljesítőképességét és a testi panaszokat is számba veszi. Rákérdez a kardiovaszkuláris, légzőszervi, gaszrointesztinális, urogenitális, autonom idegrendzseri és izomtüneteket is."
De töltöttem már ki Szondi tesztet és Rorschach tesztet is.
Amúgy hogy jön ide az ikerláng meg lélektárs? Freud, Jung, Adler beszéltek ezekről? (Tényleg nem tudom.)
Egyébként azt sem értem, hogy szerelem első látásra hogyan egyeztethető össze azzal, hogy elviszed az éppen megismert szerelmed egy pszichiáterhez?
Tehát taliztok az utcán. Egymásra néztek. Egymásba szerettek. Leheletfinoman megcsókoljátok egymást, majd a kezébe nyomod egy pszichiáter elérhetőségét, aki teszteket vesz fel és megkéred, hogy majd hívjon, ha meglesz az eredmény?
Egyébként remélem úgy értendő a kérdésed, hogy te is elmész ehhez pszichiáterhez és te is megcsinálod a teszteket.
És egymással megosztjátok az eredményeket. Mert az igazi love ilyen: kölcsönös bizalmon alapul.
45
Bocsánat, éppen ebédeltem és úgy néztem át a válaszokat. Megkérhetnélek, hogy írd meg a vonatkozó válaszod sorszámát?
44-es voltam
47: privát válasz száma az mi?
ebéd időben már meggysört inni? Nem túl biztató. Jó étvágyat!
Még a Tinderen olvastam az egyik adatlapon ugyanennek a felvetésnek egy sokkal frappánsabb megfogalmazását:
"Keresem a hozzám illeszkedő patológiával rendelkező társam".
Az ott rendben volt, de ebben a kérdésben legfeljebb egy kis extra felhatalmazottság érzés, meg némi életgyávaság várható a bemutatott vizsgálati papírért cserébe.
48
Nekem aztán nem írtál privit.
És nem én iszom a meggysört.
De középkorú nő vagyok és kíváncsi voltam a kérdésedre és a válaszokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!