Olyan párkapcsolatot keresek, amelyben a lányt maximálisan kiszolgálhatom és elkényeztethetem, amolyan hercegnőként. Van itt olyan hölgy, aki nyitott ilyen felállásra?
Figyelt kérdés
Ez nálam amolyan fétis, és kimondottan élvezem az alárendelt szerepet, így tehát olyannal tudnék összehangolódni, aki imád domináns lenni, és ha odaadóan engedelmeskedik neki a pasi.
34/F
2023. júl. 11. 01:42
11/17 anonim válasza:
Kérdésed első része jól hangzik:)
Imádom az olyan pasikat akik tenyerükön hordoznak, hercegnőnek tekintenek, és kedvembe járnak, DE nem szeretem ha nem ő irányít! Életben és főleg az ágyban is legyen kemény pasi
2023. júl. 12. 12:54
12/17 anonim válasza:
Így van. Sok pasi így gondolkodik sajnos . Én nem tudnék pl ilyennel lenni. Ha már Bdsm akkor a pasi legyen domináns.
2023. júl. 12. 18:29
13/17 anonim válasza:
Ha nem lenne párom, engem is érdekelne, de így sajnos csak sok sikert tudok kívánni :)
2023. dec. 4. 01:51
14/17 A kérdező kommentje:
Továbbra is aktuális a kérdés.
máj. 31. 18:00
15/17 anonim válasza:
Hát vagyunk még egy páran, akiknek aktuális a kérdés.
jún. 1. 02:10
16/17 anonim válasza:
A kérdés első része nagyon is szimpatikus számomra, boldog lennék ha egy férfi elkényeztetne, szeretgetne, viszont én egyenrangú kapcsolatra vágyom, én is imádnék neki kedveskedni.
jún. 1. 13:27
17/17 anonim válasza:
Az a baj kerdezo hogy senki se lehet eleg jo a noknek.
jún. 27. 10:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!