Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Olyan párkapcsolatot keresek,...

Olyan párkapcsolatot keresek, amelyben a lányt maximálisan kiszolgálhatom és elkényeztethetem, amolyan hercegnőként. Van itt olyan hölgy, aki nyitott ilyen felállásra?

Figyelt kérdés

Ez nálam amolyan fétis, és kimondottan élvezem az alárendelt szerepet, így tehát olyannal tudnék összehangolódni, aki imád domináns lenni, és ha odaadóan engedelmeskedik neki a pasi.

34/F

2023. júl. 11. 01:42
1 2
 1/17 anonim válasza:
XD
2023. júl. 11. 01:55
 2/17 anonim válasza:
Lúzer!
2023. júl. 11. 04:46
 3/17 anonim válasza:

A kulcsszavak számomra érthetetlen összefüggést alkotnak: domina, dominancia, kényeztetés, BDSM nőuralom, szolgálat.

???

Bocsánat a kőkemény kritikáért - de ez amolyan "halmozottan fogyatékos" megjelenítést kölcsönöz az egésznek.

Tehát esélytelen számomra így a kereslet-kínálat találkozási pontja.

2023. júl. 11. 05:05
 4/17 anonim válasza:
3-as, azért nem érted, mert nem vagy jártas a BDSM terén. A kérdező egy szubmisszív férfi, aki domináns nőt /dominát/ keres, de nem csak játszani, hanem élete párjának. A szub partnereket szolgának is hívják ebben a szubkultúrában, innen a szolgálat hashtag.
2023. júl. 11. 05:46
 5/17 anonim válasza:

Én úgy tudom, hogy a BDSM egymás kínzásán, fájdalom okozásán alapul. Láttam szexvideókat, én undorodnék az ilyesmitől.

Nem szeretnék az ördöggel cimborálni, sem a földi poklot megteremteni az élet színpadán.

Tehát ezt határozottan elutasítom!

3.-as voltam.

2023. júl. 11. 07:11
 6/17 anonim válasza:

A bdsm egyszeree sokrétű összefoglaló:

Bd - korlátozás, kötözés, kényszerítés

Ds - uralkodás és alávetettség

Sm - fájdalom adásának és kapásának élvezete

Szóval olyan párt akar, aki szub, esetleg mazo mivoltát kielégíti.

45/F

2023. júl. 11. 07:44
 7/17 anonim válasza:
Helyes :) Keresd nyugodtan !
2023. júl. 11. 08:18
 8/17 anonim válasza:
3-as nincs igazad a bdsm messze nem csak kinzasrol szol
2023. júl. 11. 10:29
 9/17 anonim válasza:

3, 5.: Amiről te beszélsz, az a tiszta szadizmus.

Van, aki a fizikai fájdalmat önmagáért is élvezi, ő tudja miért, engedd meg neki. A BDSM ennél sokkal sokrétűbb dolog, mint azt előttem hozzászólók is mondták. Ha nem értesz hozzá, egyszerűen csak engedd el.

2023. júl. 11. 12:13
 10/17 anonim válasza:
Ha nem lenne parom,aki szinten ilyen szerencsere,erdekelne. Nem kerek privatot.
2023. júl. 12. 07:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!