Olyan párkapcsolatot keresek, amelyben a lányt maximálisan kiszolgálhatom és elkényeztethetem, amolyan hercegnőként. Van itt olyan hölgy, aki nyitott ilyen felállásra?
Ez nálam amolyan fétis, és kimondottan élvezem az alárendelt szerepet, így tehát olyannal tudnék összehangolódni, aki imád domináns lenni, és ha odaadóan engedelmeskedik neki a pasi.
34/F
A kulcsszavak számomra érthetetlen összefüggést alkotnak: domina, dominancia, kényeztetés, BDSM nőuralom, szolgálat.
???
Bocsánat a kőkemény kritikáért - de ez amolyan "halmozottan fogyatékos" megjelenítést kölcsönöz az egésznek.
Tehát esélytelen számomra így a kereslet-kínálat találkozási pontja.
Én úgy tudom, hogy a BDSM egymás kínzásán, fájdalom okozásán alapul. Láttam szexvideókat, én undorodnék az ilyesmitől.
Nem szeretnék az ördöggel cimborálni, sem a földi poklot megteremteni az élet színpadán.
Tehát ezt határozottan elutasítom!
3.-as voltam.
A bdsm egyszeree sokrétű összefoglaló:
Bd - korlátozás, kötözés, kényszerítés
Ds - uralkodás és alávetettség
Sm - fájdalom adásának és kapásának élvezete
Szóval olyan párt akar, aki szub, esetleg mazo mivoltát kielégíti.
45/F
3, 5.: Amiről te beszélsz, az a tiszta szadizmus.
Van, aki a fizikai fájdalmat önmagáért is élvezi, ő tudja miért, engedd meg neki. A BDSM ennél sokkal sokrétűbb dolog, mint azt előttem hozzászólók is mondták. Ha nem értesz hozzá, egyszerűen csak engedd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!