Örülnétek olyan pasinak aki elkényeztet és el is tart titeket és ti lehettek a főnökök otthon?
Figyelt kérdés
Nőkhöz szól a kérdés.2023. júl. 2. 15:30
1/4 anonim válasza:
Minden nő örülne ilyennek - nyilván a nagy karrieristákat leszámítva!
2023. júl. 2. 15:50
2/4 anonim válasza:
Nem.
- aférjem elkényeztet, ez kipipálva
- engem ne tartson el senki
- nem akarok senkinek a főnöke lenni, egyenrangúak vagyunk, nekem nem kell egy csicska
2023. júl. 2. 16:00
3/4 anonim válasza:
Őszinte leszek, igen. Örülnék.
Kérdés, miért lenne ez jó ez a férfinek? Miért vágyik erre, mi a célja ezzel? Milyen kapcsolatot akar?
Sok kérdés felvetődik bennem. A kényeztetés, anyagi biztonság kecsegtető, értékelem, de nem mennék kiszolgáltatott helyzetbe. Valamit biztosan dolgoznék is, mert sosem lehet tudni... Jó ha az ember több lábon áll.
2023. júl. 2. 16:19
4/4 anonim válasza:
nekem volt ilyen, elején izgatta a dolog, végén már nem volt papucs, ahogy fogyott a pénze, hanem kezdett fölényes lenni
2023. júl. 2. 16:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!