Ilyenre hogy kell reagálni?
Figyelt kérdés
Szóval ráirtam egy lányra snapen, mert megtetszett a neve és kérdeztem hogy akar-e ismerkedni vagy csak beszélgetni. Erre igent ír stb. Aztán bekövetem instán és azt írja "csúnya vagy (meg ilyen hányás emoji xdd).Btw edzem, az arcom teljesen sima xdd max a hosszabb haj ami nem mindenkinek jön be. szóval egyáltalán nem vettem magamra, mert elhiszem h valakinek nem vagyok az esete, de ez nonszensz. Erre hogy kell reagálni? (mielőtt ide írnád, nem, nem ez a legnagyobb bajom, csak kiírtam a kérdést mert miért ne. Tudom h f@szság xdd)2023. júl. 1. 19:31
1/6 anonim válasza:
Megírod neki, hogy agyhalott kisgyerekekre nem fogod pazarolni az idődet és az energiádat, és hogy szórakozzon a k...a anyjával, aztán tiltod és törlöd.
2023. júl. 1. 19:36
2/6 anonim válasza:
Egyszerűen szard le. Írd neki, hogy ok, aztán beszélgess valaki értelmesebbel.
2023. júl. 1. 21:00
3/6 anonim válasza:
Snapen az összes nő ilyen. Kedvencem, mikor képcserére igent írnak, küldök magamról, de nem tetszem, ezért ők nem küldenek :D Én is megkaptam már, hogy madárjesztő vagyok, ezt a hányós smiley-t is, mindent.
De kedvencem azok a nők, akik szidják az exüket vagy épp még benne vannak, mert azt mondják, komplikált, de nem akarnak normális pasit. :D
Egy féregtanya a snap, és még csak a korra sem lehet fogni, mert a 20 felettiek is teljesen gyerekesek. Meg azok a streak-ek, amit küldenek... lefényképezik a falat. A semmit.
2023. júl. 1. 21:23
4/6 anonim válasza:
Megírod hogy menjen a francba.
2023. júl. 1. 21:58
5/6 anonim válasza:
#3: Sajnos máshol sem sokkal jobbak/értelmesebbek. A többség mindenütt hülye vagy gyáva vagy hazug vagy felszínes, rosszabb esetben ezek valamilyen keveréke.
2023. júl. 1. 22:36
6/6 anonim válasza:
Kérdezd meg szereti-e a hánytatós szexet :D
2023. júl. 2. 12:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!