Szívesen segítek, ha tudok, ismerkedési dolgokban. stb. Alapvetően az emberek a hobbim. Manapság azt látom, hogy 1,2 mondattal is sokat lehet segíteni a mai fiatalságnak, aki ezt igényli? :)
Figyelt kérdés
Értem ez alatt, hogy testbeszéd, arcmimika, személyiségtípusok, gesztusok, kommunikáció, metakommunikáció, arcról nagyon gyorsan olvasok, látom az érzelmeket 0,2 sec alatt, élő hazugságvizsgáló lettem, de nem ez a szándékom ezzel, hanem úgy globálisan 20 éve falom ezt az egészet. Szenvedélyemmé vált. Ha van kedvetek írjatok, és meglátjuk mit hozunk ki ebből a posztból. Üdv.(Gabor40)2023. júl. 1. 08:44
11/16 anonim válasza:
13:18 -én nem tartom magam nagy mágusnak, de ez a pénzkeresési ötlet nem is rossz! Leszel a managerem 😂 ?
2023. júl. 1. 15:24
12/16 anonim válasza:
Nekem jól jönne a segítséged csajozásban, meg más dolgokban.
2023. júl. 1. 16:29
13/16 anonim válasza:
Sajnos jelenleg várakozó álláspontra kell helyezkednünk a továbbiakban Tisztelt Kérdező!
A privát levelezés útján, kora esti órákra ígért fényképet - egyelőre - nem tudom megküldeni.
2023. júl. 1. 16:46
14/16 A kérdező kommentje:
Hát hogyne 11 es, leszek simán Igazából ez lett a vesszőparipátok, mivel még mindig nem kértem pénzt sehol sem. De tőled szívesen kérek sikerdíj esetén? :D Ohh ácsi van, te akarsz ebből pénzt, kis huncut, ok nyomjuk :D :D
2023. júl. 1. 16:59
15/16 A kérdező kommentje:
Örömmel hallom 12-es :)
2023. júl. 1. 16:59
16/16 A kérdező kommentje:
Tisztelt 13-as, levelét olvastam, nagyon köszönöm, hogy időben szólt eme tevékenységről, hogy ne izguljam szét magam az esti órákban, magányomban és remegő kézzel állandóan a frissítést nyomni, hogy érkezett e fényképes levél? :D Nagyon bízom abban, hogy ezt nem veszi tolakodásnak, és van humorérzéke kedves hölgyem :))
2023. júl. 1. 17:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!