Melyik társkeresőre érdemes regisztrálni? Melyik oldal vehető komolyan?
Gyk
Adultpixie
Chat.hu
Egyszerűbb és gyorsabb ha előjössz a barlangodból! Nem ismerek olyan csajt aki társkeresőn ismerkedne, főleg szexre...
21L
2 es nincs barlangom. Elég jól ismerkedek. De imadom a vakrandis előre ledumált szex miatti találkozókat.
Szexrandit es love.hu t hadználtam de régebben. Most nem tudom mi működik..
Milyen tapasztalatai vannak a kérdezőhöz hasonló kalibereknek ezen a télen az ilyen oldalakon? Imádom az előre lebeszélt "kopogok és nyalok" típusú talikat...
35f Debrecen
U.I.:yoni masszázst (is) vállalok.
Igazából nem tudok olyan oldalt mondani ahonnét ne jött volna össze.
A viszony.hu elég igényes, a vagyaid.hu is jó, meg annak van applikációja is. Ritkán de találkoztam átfedéssel, hogy a csaj fent volt több oldalon is.
A tinderen meg a badoon is ismerkedtem már. Eddig egyedül a goldengate a szürke folt. Mondjuk volt olyan nő aki fent volt máshol is nem csak a gg-n.
A parom.hu-ról is volt egy 5 hónapos szexkapcsolatom.
Ami viszont nagyon fontos az az intelligencia és a normális ismerkedés.
Nem az oldalakon múlik, hogy sikerül-e csajt találni. Bármelyiken lehet ismerkedni.
44F
Love.hu
Ha szexkapcsolatot keresel legyen nagy méreted mint nekem.
Más különben sok kellemetlen csalódás fog érni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!