Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik szex társkeresőre érdemes regisztrálni?
Kinek melyik szex társkeresőn sikerült partnert találnia?
Pasi vagyok.
Vicc. Sokan kiírják hogy kamusok ne stb. Ráírsz beszéltek, benne lenne elvileg, és eltűnik. Na akkor ki a kamus..
De a legtöbb még csak nem is válaszol, vagy még csak levelet sem bont. De szinte egész nap online.
Én úgy tapasztaltam, hogy 99% kamu profil.
Ti is ezt tapasztaltátok?
Ha tudsz csajozni és van kisugárzásod akkor bármelyikre ahol elég sok felhasználó van. Ettől még hatalmas többségben lesznek a férfiak. Minden nőnek napi 20-100 bejövő levele van, szóval nem könnyű manőver. Ebből a tiéd csak egy lesz a sok közül.
Személyes tapasztalat. Amikor napi x órát lógtam a neten akkor is 1:5 volt a "találati" arány a személyesen felcsípett és a neten megismert lányok vonatkozásában - a személyesen buliból/akárhonnan megismert csajok javára a létszámot. Szóval haver, ezerszer jobban jársz ha inkább személyesen próbálod, a neten lehet évekig fogsz leveleket irkálni egyetlen személyes randi nélkül. S ha el is jutsz odáig akkor is élőben kell majd domborítani, ha úgy nem tudod a csaj fejét elcsavarni akkor semmire sem mész a netes aktivitással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!