Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van egy srác akibe beleszerett...

Van egy srác akibe beleszerettem de jelenleg nem vagyunk együtt. Elhívtam egy találkozóra, röpke 20 percre, hogy elmondjam neki viszont csak annyit mertem, hogy nem akarom, hogy más lány belészeressen!?

Figyelt kérdés
Pasikat kérdeznék első körben ez így egyértelmű nektek? Vagy ha egy lány ezt mondja mit gondolnátok?

2023. jún. 28. 22:59
1 2
 11/17 anonim válasza:

8

Az, hogy egy pasi körül máshogy viselkedsz, hogy észre vegyen, egy elég nagy dolgoz figyelmen kívül hagy. Konkrétan azt, hogy a pasi nem tudja, hogy alapból hogy viselkedsz, ő csak aztátja ahogy akkor viselkedsz, ha te is ott vagy. Ekkor meg simán gondolhatja, hogy csak így fejezed ki a barátságodat.

2023. jún. 29. 10:45
 12/17 anonim válasza:
Hát attól függ mennyit csalódott esetleg korábban. De én 3 féle dolgot gondolnék erről. 1. Vagy tartaléknak akar ahogy előttem írták, 2. Vagy kontrollmàniàs ahogy szintén előttem írták, 3. Vagy nagyon boldog lennék főleg,ha én is nagyon vágyom rá,csak nem sikerült még úgy alakítani, hogy beszéljek vele az érzéseimről
2023. jún. 30. 08:19
 13/17 A kérdező kommentje:
Köszi 12-es. Valószínűleg a 3. opció lesz nálunk mert már egy ideje ismerjük egymást.
2023. jún. 30. 11:00
 14/17 anonim válasza:
Azt gondolnám hogy érzel irántam, és nem akarsz másnak odaadni. :) 38F
2023. júl. 1. 18:05
 15/17 A kérdező kommentje:
#14-es fordítva is ezt jelentené nekem/nekünk nőknek de néha annyira túl tudjátok gondolni. Köszi
2023. júl. 2. 21:11
 16/17 anonim válasza:
Néha Ti is csajok, de semmi baj ezzel... :)
2023. júl. 2. 21:40
 17/17 A kérdező kommentje:
:)
2023. júl. 3. 22:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!