Leszünk együtt nyomorultak?
Keresem a társam a napi szarcunami közös átlubickolására, egymás energiáinak leszívására és visszatöltésére, meg azért némi szeretet jellegű dolgot sem árt néha átélni, ha van kivel (infó: egy ideje nincs). Örvendek, ha van némi humorérzéked, ha pedig eszes is vagy, még okosabb is lehetsz nálam (spoiler: nem nehéz). Az se baj, ha nő vagy - azért ez a prioritás -, nem bánom, ha inkább csak az alsó polcról tudsz elvenni dolgokat, mivel engem sem nyújtottak túl magasra. Mit illik még rám a Gyakoris sztereotípiák közül?! Ja igen, a pénzt sajnos én sem tudom szülni, de ha nem menekülök el sikítva előled, nem lesz gondod az anyagiakra sem, tudunk menni ide-oda (Járda-szigetek, Blahamák), kaphatsz Guccsit, Sánelt, stroke-ot tőlem. Ha a fentiektől benedvesedtél szemügyileg, ne legyél rest megtörölni.
30F, BP (igen, az olajvállalat...), meg ilyesmi.
#3 Ki kell érdemelni. Rossz kislány/kisfiú/nonbináris voltál?
#4 Egészségedre! Sokba fog kerülni, nem adtam rá engedélyt.
#6 Elnézést, ez egy szegszhirdetés?!
#7 Unokatesó ott munkálkodik, éli rendesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!