Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » 25-30 körüli lányok: hány...

25-30 körüli lányok: hány randi alatt illik eljutni a csókig, ha van szimpátia?

Figyelt kérdés

Direkt nem úgy teszem fel a kérdést, hogy hány randi után KELL megpróbálkozni a csókkal (nyilván a helyzet adja magát), mert ez személyenként változik.

Inkább az érdekelne, hogy hány randi, vagy mennyi idő az, ami után ha a pasi nem próbálkozik meg legalább egy csókkal, akkor fura lesz nektek a dolog, hogy vagy nem oké valami, vagy nincs vonzalom?

2023. jún. 27. 14:04
 1/8 anonim válasza:
És te hány éves vagy? Hatvan?
2023. jún. 27. 14:20
 2/8 anonim válasza:
A 25 és 30 közöttiek már nem lányok, hanem nők.
2023. jún. 27. 15:17
 3/8 Camorri válasza:
25 és 30 között is vannak még olyanok akik még csak lányok és nem nők... Persze ritka
2023. jún. 27. 15:25
 4/8 anonim válasza:
Én pl junius 22 én ismertem meg a mostani párom és július 7én történt az első csók.Össz vissz azthiszem ez volt a 4-5 találka
2023. jún. 27. 16:03
 5/8 anonim válasza:
Attól függ menyire vagy igényes. Igénytelen meberek igénytelen nőket szednek fel akiknél már első nap elvárás hogy ágyba vidd. Igényes emberek igényes nőkkel ismerkednek, ahol akár fél év is lehet mire oda jutnak hogy csók.
2023. jún. 27. 16:14
 6/8 anonim válasza:
HA adott a hangulat/helyzet hozzá akkor a harmadik (nálam).
2023. jún. 27. 16:59
 7/8 A kérdező kommentje:
6ból 3 tud szöveget értelmezni. Elkeserítő kötözködő funkcionális analfabéták. Feltesz az ember egy kérdést és megy a kötözködés. Brávó.
2023. jún. 28. 00:53
 8/8 anonim válasza:

Amennyiben megvan az összhang, a 2. Randitól beleférhet.

Ha nincs annyi vonzalom, érdeklődés, hogy max 1 hónap alatt ne legyen csók, abból nem valószínű, hogy lesz valami.

De helyzettől, szituációtól is függ, pl ha munkahelyen lassan alakul valami az megint más, mint ha kifejezetten randi célból van találkozás.

Az időt pazarolni felesleges körökkel, játszmákkal nem érdemes, az igényesség nem az, ha hercegnőt játszunk és magas lovon ülünk.

2023. jún. 28. 06:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!