Vannak itt meleg 16-19 évesek?
Figyelt kérdés
Rólam annyit, hogy én Somogy megyeben élek, hobbim a küzdősportok, imádok zenét hallgatni, de jelenleg nagyon mas hobbim nincs, azon kívül
hogy filmezek vsgy sorozatozok😅
Külsőről pedig, barna hajam és barna szemem van, egy picit teltebb testalkatú vagyok, de ezen dolgozok;)
Ha van kedvetek, írjatok:)
2023. jún. 17. 16:47
1/5 anonim válasza:
Csoda lenne :D
Amúgy ne add ennyire alá, ez nem az a hely, ahol érdemes lenne ezzel próbálkozni.
Mintha teletexten akarnál ismerkedni, kb. annyi értelme van.
2023. jún. 17. 19:15
2/5 A kérdező kommentje:
Tudom, de ennél jobb helyet sem lehet találni:(
2023. jún. 17. 20:36
3/5 anonim válasza:
Tele van autistaval es alkesszel itt ! Inkább tinder, ott legalább van fotó! Vigyázzatok már! És ha valami elmebeteggel beszélsz Aki lenyomoz?!
2023. jún. 18. 00:41
4/5 anonim válasza:
Vannak de ha dagadt vagy akkor nem sok eselyed lesz naluk
2023. jún. 18. 05:51
5/5 A kérdező kommentje:
#4 Nem vagyok dagadt, hanem picit teltebb, de erősebb csontozatú is vagyok. Minden esetre a BMI kalkulátor szerint még pont az egészséges kategóriaba esek.
2023. jún. 18. 08:58
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!