Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Mikor lehet kezdeményezni?

Mikor lehet kezdeményezni?

Figyelt kérdés

Van egy lány aki tetszik nekem, viszont volt neki párja, így persze békén hagytam. Nem volt neki ez egy annyira komoly kapcsolat, 2-2,5 hónapig voltak együtt és tegnap szakítottak. Eléggé rosszul bánt vele a srác miután összejöttek, leakarta korlátozni, meg megtiltani neki hogy pl. igyon ha buliban vannak, a barátnőivel beszéljen, stb. meg eléggé erőszakos volt vele. Pl. rángatta és volt hogy a kezein emiatt véraláfutások voltak szegénynek. De szerencsére kilépett ebből a kapcsolatból.

És most én szívesen megismerném jobban és randiznék is vele, aztán meg persze majd meglátjuk hogy mi sül ki belőle. Na de nyilván nem akarom azt se kihasználni hogy most szakított, nem akarok a lelkiszemetese lenni. Plusz nyilván érthető hogy egy ideig most nincs kedve kapcsolatba kezdeni, mivel még nagyon friss a dolog. Szerintetek mennyi idő az aminek el kell telnie hogy ráírhatnék és beszélhetnék vele? Először ráírnék Messengeren, mert sajnos nincs esély arra hogy most személyesen találkozzunk. Eddig egy haverom foci meccsein találkoztunk mindig, de mivel most vége a szezonnak őszig esély se lesz hogy találkozzak vele. Ezért gondoltam hogy előbb ráírnék és 1-2 nap beszélgetés után elhívnám valahova.

Plusz szerintetek hogy kéne majd amikor eljön az ideje ráírnom? Én annyira nem gondolnám túl, simán megírnám hogy szimpatikusnak találom és szívesen ismerkernék vele. De nem tudom hogy ez sok lenne e? Valamint mennyi idő az amit minimum várjak? 2-3 hét? Vagy az már/még sok/kevés? Persze tudom hogy ember függő is hogy ki hogy dolgozza fel az ilyet, de ezt meg ugye én honnan tudjam hogy ez neki meddig tart. Ezért gondoltam hogy itt megkérdezem ki mit gondol erről.

2023. jún. 16. 08:34
 1/3 anonim válasza:
Szerintem finoman próbálkozhatsz vele már most is. Néha-néha egy kis kedvesség.
2023. jún. 16. 08:39
 2/3 A kérdező kommentje:
És kis kedvesség alatt mit értesz? Tudnál tippeket adni? Akár privibe? 🤔
2023. jún. 16. 09:17
 3/3 Senior Séf válasza:
Kezdeményezni bármikor lehet. Már akkor is lehetett volna, amikor a másik fickó még képben volt. Most sem kell semmire tekintettel lenned, hiszen egy ilyen kis liezonocska aligha gyötörte meg lelkileg. A lényeg, hogy ne rohanj ajtóstól a házba.
2023. jún. 18. 16:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!