Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért van, hogy a társkeresőkö...

Miért van, hogy a társkeresőkön minden 2. férfinak van félmeztelen képe?

Figyelt kérdés
Miért gondolja egyáltalán valaki, hogy ez jó ötlet?

2023. jún. 11. 21:13
1 2 3
 21/28 anonim válasza:

Rosszul értelmezted. Én sehol nem írtam, hogy nincs szükség képekre, vagy hobbikra!

Én azt írom, hogy félpucér képekre nincs szükség, de ezt az alakjukba éveket beleölő, hiú emberek nem értik. :)

2023. jún. 12. 15:11
 22/28 anonim válasza:
Tudom hogy nem írtad, de a gondolatmeneted ezt sugallja. Mert végülis: miért kellenének képek ha úgyis a belső a fontos? Aki mrg képet mer kirakni magáról az biztod a külsőre hajt, hiú ember :)
2023. jún. 12. 15:17
 23/28 anonim válasza:

Tulajdonképpen igazad van, mert ha én indítanék társkerit, én szigorúan kép nélküli ismerkedésre sarkallnék mindenkit!

Lennének ám nagy meglepetések és kiderülnének érdekes dolgok a belsőről, helyesírásról, stílusról, gondolkodásról - hiúsági, külső befolyásoló tényezők nélkül.

Lehet, pont abba szeretnél bele, aki külsőleg nem is az eseted és olyan jól éreznéd magad a gondolati társaságában, hogy utána már sokkal elfogadóbb avagy nyitottabb lennél a külsejét illetően is.

És pont az lenne a cél, hogy az embert ismerd meg és a testét csak utána.

Ne vigyen el a látszat. Ne a testébe szeress bele, hanem a lelkébe, a személyiségébe.

Egy testen még lehet változtatni, de belsőn nem.

2023. jún. 12. 15:30
 24/28 anonim válasza:

Na akkor csak kibukott, hogy teljesen más a véleményünk az egészről :D

Szerintem a külső-belső egyenlően fontos. Nem tudom ki lenne szívesen olyannal akire ránéz és rosszul lesz (jó nyilván túlzás de a léyeget érted). Plusz a kapcsolatnak fontos eleme a szexualitás is néhány esetet leszamítva (aszexek) szóval ha nem vonzódsz a párodhoz külsőleg akkor ezt az egészet buktad és megromlik a kapcsolat is.

2023. jún. 12. 15:46
 25/28 anonim válasza:

Nem értek egyet azzal, hogy csak a testhez lehet vonzódni!

Nyilván kell valami a külsejében is, ami megfog, de az nem a félpucér teste lesz első látásra.

Hanem egy mosoly, egy szép barna szempár vagy a humora, intellektusa, ami megszépíti.

De nem a csupasz teste.

Igen, teljesen más a véleményünk az egészről és mi soha a bdös életben nem találkoznánk és még ennyit se beszéltünk volna. :D

További jó tásrkeresést! :)

2023. jún. 12. 22:39
 26/28 anonim válasza:
Jap, sok sikert neked is :D
2023. jún. 13. 05:55
 27/28 anonim válasza:

26-os: köszi, de én már nem keresek, családos vagyok rég! :D

Csak próbálok itt tanácsokat adni, hogy másoknak is sikerüljön, de csak ragaszkodnak a rögeszméikhez, aztán csodálkoznak, hogy magányosak...

Ha egy kicsit is érdeklődnének egymás iránt az emberek és nem csak a testet néznék, nem az alapján ítélkeznének, sokkal boldogabbak lehetnének !!

2023. jún. 13. 23:13
 28/28 anonim válasza:

"Miért van, hogy a társkeresőkön minden 2. férfinak van félmeztelen képe?

Miért gondolja egyáltalán valaki, hogy ez jó ötlet?"

Nem, nem igazán jó ötlet, csak ők erre még nem jöttek rá.

Majd idővel rájönnek...:)

2023. jún. 13. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!