Miért van, hogy a társkeresőkön minden 2. férfinak van félmeztelen képe?
Rosszul értelmezted. Én sehol nem írtam, hogy nincs szükség képekre, vagy hobbikra!
Én azt írom, hogy félpucér képekre nincs szükség, de ezt az alakjukba éveket beleölő, hiú emberek nem értik. :)
Tulajdonképpen igazad van, mert ha én indítanék társkerit, én szigorúan kép nélküli ismerkedésre sarkallnék mindenkit!
Lennének ám nagy meglepetések és kiderülnének érdekes dolgok a belsőről, helyesírásról, stílusról, gondolkodásról - hiúsági, külső befolyásoló tényezők nélkül.
Lehet, pont abba szeretnél bele, aki külsőleg nem is az eseted és olyan jól éreznéd magad a gondolati társaságában, hogy utána már sokkal elfogadóbb avagy nyitottabb lennél a külsejét illetően is.
És pont az lenne a cél, hogy az embert ismerd meg és a testét csak utána.
Ne vigyen el a látszat. Ne a testébe szeress bele, hanem a lelkébe, a személyiségébe.
Egy testen még lehet változtatni, de belsőn nem.
Na akkor csak kibukott, hogy teljesen más a véleményünk az egészről :D
Szerintem a külső-belső egyenlően fontos. Nem tudom ki lenne szívesen olyannal akire ránéz és rosszul lesz (jó nyilván túlzás de a léyeget érted). Plusz a kapcsolatnak fontos eleme a szexualitás is néhány esetet leszamítva (aszexek) szóval ha nem vonzódsz a párodhoz külsőleg akkor ezt az egészet buktad és megromlik a kapcsolat is.
Nem értek egyet azzal, hogy csak a testhez lehet vonzódni!
Nyilván kell valami a külsejében is, ami megfog, de az nem a félpucér teste lesz első látásra.
Hanem egy mosoly, egy szép barna szempár vagy a humora, intellektusa, ami megszépíti.
De nem a csupasz teste.
Igen, teljesen más a véleményünk az egészről és mi soha a bdös életben nem találkoznánk és még ennyit se beszéltünk volna. :D
További jó tásrkeresést! :)
26-os: köszi, de én már nem keresek, családos vagyok rég! :D
Csak próbálok itt tanácsokat adni, hogy másoknak is sikerüljön, de csak ragaszkodnak a rögeszméikhez, aztán csodálkoznak, hogy magányosak...
Ha egy kicsit is érdeklődnének egymás iránt az emberek és nem csak a testet néznék, nem az alapján ítélkeznének, sokkal boldogabbak lehetnének !!
"Miért van, hogy a társkeresőkön minden 2. férfinak van félmeztelen képe?
Miért gondolja egyáltalán valaki, hogy ez jó ötlet?"
Nem, nem igazán jó ötlet, csak ők erre még nem jöttek rá.
Majd idővel rájönnek...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!