Miért van, hogy a társkeresőkön minden 2. férfinak van félmeztelen képe?
Nézd, mert minden pasi dgni akar.
csak a félpucérok ezt nem is titkolják. :D
10#
Szóról-szóra azt írtad amit én is írtam volna!!!
Mindenben egyetértek!
Szerintem azonos neműek vagyunk!🙂
13-as: és nyilván nem hímneműek... 🙂
14-es: kitehetsz, de akkor ne csodálkozz, ha elijeszted vele a normálisabb jelentkezőket és csak a felszínesek, a ribik maradnak.
Másrészt akkor te valójában magamutogató vagy, hiszen azt akarod, hogy mindenki a te testedet csodálja. Mindenki!
Strandon nyilván úgyis le kell vetkőzni valamennyire, de társkeresésénél nem muszáj sőt nem ajánlott, mivel ez minden normális embert inkább elrettent és jogosan feltételezi, hogy te is csak a külsőre mész.
Komoly kapcsolathoz pedig kevés a testiség.
Értem én, hogy rengeteg munka van a testedben, de a test idővel megöregszik, megcsúnyul, szóval ha fiatalon nem alakítasz ki normális és komoly, nem csak testiségen alapuló kapcsolatot valakivel, akkor idősebb korodban már nehéz lesz, mert addigra minden normális ember már foglalttá, családossá válik, te meg ott maradsz megöregedve egyedül, mivel jönnek majd az új testűek, akik viszont szépek és fiatalok.
Ne hari, de egy párkapcsolatban nem az számít, hogy magadért mennyi mindent teszel meg, hanem az, hogy a másikért és a kapcsolatotokért!
Persze, fontos az egészség, de nem a hiúság!
És ha megkérdezed akármelyik normális nőt, nem a kigyúrt testet fogja elsőnek megemlíteni a fontossági sorrendben a társkeresésénél...
Szexpartner keresésnél nyilván mások a preferenciák.
Akkor ennyi erővel képet se tegyél ki magadról, nert ha megkérdezel egy normális nőt akkor nem a kinézetet fogja elsőnek megemlíteni, hanem a belső értékeket?
Ne írj a hobbijaidról sem, mert egy párkapcsolatban úgysem az a fontos mit szeretsz, hanem hogy milyen minőségi időt töltrsz a pároddal?
Vagy hogy gondoltad ezeket?
Szerintem igen, a belső értékeket fogja sorolni - pláne, ha már többször megégette magát, tehát tapasztalt nőről van szó.
Fiatal kislányoknál meg éretleneknél még a kék szem, szőke haj, 180 cm és hasonló sablonos paraméterek jellemzői fognak megszólalni legelső körben.
Egy mosolygós arcképes fotó bizalmat kelt ellentétben egy gyúrós, félpucér testtel.
És más az, ha te leírod hobbiként, hogy szeretsz sportolni, mintha azt írnád, hogy a testépítés az életed és minden más csak utána jöhet...
És igen, a minőségi időtöltés és a közös hobbik fontosak, de leginkább a belső tulajdonságok fogják meghatározni azt, hogy két ember meddig marad együtt. A szép test ugyanis ehhez kevés és még a legszebbet is meg lehet unni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!