Hol ismerkedjek 37F?
Voltam hasonló cipőben és nekem csak a költözés hozott megoldást.
Viszont éltem már Budapesten is, ahol nem tudom számszerűen hány x több nő van, és 3 év alatt 1x volt párkapcsolatom és az sem volt túl jó.
Szóval nem csak azon múlik, hogy hány nő él körülötted, inkább mikor botlasz bele majd életed során a megfelelőbe.
Kitartást! :)
Ahogy #10 írja.
Szerintem itt még ismerkedni is nehezebb, mint a rothadó nyugaton.
Én az USA-ban angolul bénán beszélő turistaként kezdtem Tinderezni életemben először. 1 nap alatt vagy tucat beszélgetés lett, és végül egy amerikai csajjal aludtam este (nem volt szex, de egy ágyban). Nem, nem retekkel, egy egyetemi tanárral.
Ugyanazzal a fotókkal, csak magyar bemutatkozással folytattam itthon. 1-2 hónap 0 randi jött össze. Azért ez azt gondolom nem véletlen.
Itt a legtöbb csaj királylány, csak a számukra nagyon különleges férfi számít férfinak. Ha nincs, inkább egyedül maradnak. De szerintem néha maguk sem tudják kit keresnek (tudatosan nagyon jól el tudják mondani, de az totál más)
A mostani 30-40-es generációnak a 30%-a magányosan, család nélkül fog megöregeni... Tök gáz.
Nem csak Orbánisztán... hanem az ismerkedési, társadalmi kultúra miatt is érdemes innen elmenni. Itt csak termeljük a szingliket. A mostani huszonéves korosztálynak meg még nagyobb katasztrófa lesz ez idősebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!