Vácon és környékén ismerkedős helyek vannak?
Figyelt kérdés
A kérdés gondolom nyílvánvaló. Bi...meleg fiúknak..férfiaknak van ilyen bevett helye Vácon és környékén?2023. jún. 4. 06:14
1/6 anonim válasza:
Az újpesti nudi van a legközelebb. De a mai online világban nincs is nagyon erre szükség.
2023. jún. 4. 11:11
2/6 A kérdező kommentje:
Nyílván. De valahol jó találkozni is...
2023. jún. 4. 12:22
3/6 anonim válasza:
Szerintem bármelyik vendéglátó hely alkalmas erre az országban, gondolom Vácon is van néhány ilyen. Olyat viszont nem fogsz találni, ahová csak melegek járnak, főleg azért, mert ők is olyanok, mint te, vagyis nem akarják felfedni magukat ismeretlenek előtt.
2023. jún. 4. 13:56
4/6 anonim válasza:
Dunapart.
2023. aug. 14. 16:03
5/6 anonim válasza:
Én szívesen ismerkedek, írjatok rám nyugodtan.
2023. szept. 24. 16:48
6/6 anonim válasza:
Vácon én is próbálok ismerkedni, de még úgyis nehéz, hogy én a nőket szeretem férfiként. Nem egyszerű neked sem gondolom.....
júl. 4. 01:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!