Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társkeresőn ki hogy teljesít?

Társkeresőn ki hogy teljesít?

Figyelt kérdés

Én úgy veszem észre hogy csak beképzelt túl jó nők vannak a tarskeresokon rendes aranyos lány nincs vagy nagyon ritka.

Ezért nem is ír vissza soha senki.

Pedig állítólag helyes vagyok csak gyerekes az arcom 😀

2023. jún. 1. 20:22
1 2 3
 21/23 Barnabas333 válasza:
Csak a tipikus vicc rövid verzióját írom le. Bevezetik az élő társkereső plázákat. A férfiak 90%a párt talál legkésőbb a harmadik emeleten. Ahol a jó az ágyban, tud főzni és néha elenged a haverokkal. a nők 90%a meg feljut a férfi áruház tetejére ahol ez a tábla van. Hölgyem önnek semmi sem elég, senki se jó, kérem hagyja el az áruházat. Éljen boldogan egyedül.
2023. jún. 4. 11:15
 22/23 anonim válasza:
Mivel én férfi vagyok és átlagos vagyok így én szarul teljesítek. Nyilván aki valamivel kitűnik a tömegből ő jól fog teljesíteni. Itt a kinézeten és az anyagi dolgokon van a hangsúly a belső annyira nem fontos szempont már sajna.
2023. jún. 4. 13:21
 23/23 anonim válasza:
Ja a lanyok aruljak a pinat de azok csak annyit ernek ahogy kineznek, ha te viszont csinalsz magadbol valamit es mutogatod a penzed tapadnak ez a dzsungel torvenye
2023. jún. 4. 17:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!