Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társkeresőn ki hogy teljesít?

Társkeresőn ki hogy teljesít?

Figyelt kérdés

Én úgy veszem észre hogy csak beképzelt túl jó nők vannak a tarskeresokon rendes aranyos lány nincs vagy nagyon ritka.

Ezért nem is ír vissza soha senki.

Pedig állítólag helyes vagyok csak gyerekes az arcom 😀

2023. jún. 1. 20:22
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Woow azta. 4 mondatból az interneten te megállapítottad, hogy én hány kiló vagyok? Ez valami telepátia vagy maga mágus? Kérem, mester, egy kicsit félrementem ez a tippelés, de sebaj, majd legközelebb megpróbálod egy másik női kommentelőnél újra, hátha. :D
2023. jún. 1. 21:55
 12/23 anonim válasza:
Jolvan radhagyom
2023. jún. 1. 21:59
 13/23 anonim válasza:
#7 Szóval nálad is a 10/8 alatt nem létezik férfi.
2023. jún. 1. 22:10
 14/23 anonim válasza:

Esetleg bumble? Ott a lányoknak kell írni. És amúgy megértelek, mert én pl lányként éltem ezt át. Csak kirak egy képet, és ennyi. Ilyenkor amúgy ezeket én skippeltem és ink olyan srácokra írtam rá, akiknek vicces volt a biójuk, vagy érdekes volt magukról a leírás.

Tényleg hosszú folyamat megtalálni magadnak a nagy Ő-t, nekem se sikerült még, de rengeteg ideje van az embernek, jobb inkább akkor hátradőlni ha érzed, hogy rágörcsöltél, mert akkor a kapcsolat se lesz jó.

És inkább akkor lógj barátokkal, bulizz, fejleszd magad, nem pedig ilyen besavanyodott alakként viselkedj, mint itt egyesek lmao.

Hajráá én szurkolok :DD

(Bumble-hez tipp, min 3-4 kép, és lesznek majd random ilyen kis kérdések pl - ha lehetne szupererőm akkor... Azokra úgy válaszolgass meg ne ilyen Szia Lali vagyok, 20 éves bemutatkozást írj, nem is kell sokat írni, akár csak egy rövid frappáns mondat is megragadja a lányokat :D)

2023. jún. 1. 22:13
 15/23 anonim válasza:

Voltam fent Bumblen, szinte minden lány annyit tudott írni, hogy Szia. 🤣🤣🤣

Ugyan úgy várták a kezdeményezést, csak ugyr nem tudsz amíg nem írt. Gáz..

2023. jún. 1. 22:17
 16/23 anonim válasza:

Vannak ilyenek, de most hisztivel nem mész többre.

Én se hisztiztem be, hogy csomó srácnak meg csak annyi volt a válasza, hogy lakásra hívott xd

Szimplán kiignoráltam és kerestem tovább és találtam is aranyos embereket.

Nem tudom mire fel vagy ennyire besavanyodva. Nagyon sajnálom.

2023. jún. 1. 22:23
 17/23 anonim válasza:
Nem tudom hol látsz hisztit, csak a tapasztalataim írtam le.
2023. jún. 1. 22:26
 18/23 anonim válasza:
Aha kiignoraltad ;;)
2023. jún. 2. 03:21
 19/23 anonim válasza:
Hàt gyerekek ahogy próbáljátok a 7est szétszedni azért mert leírta a saját tapasztalatait, ne csodálkozzatok, ha csak a markotok marad :DD
2023. jún. 2. 07:01
 20/23 anonim válasza:

De sok nyomorék van itt basszus xd

Nem tudom amúgy mit csináltok, meg hogy csináljátok de én nem nézek ki jól, és így is vannak matchek, tudok ismerkedni társkeresőn. Szóval a fejemet ráteszem hogy nálatok van a baj.

2023. jún. 2. 07:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!