Érdemes párkeresésbe kezdeni ha nincsenek barátaim?
Elég nehéz hosszútávon megtartani a barátaimat, mert folyton ellököm őket magamtól ha elkezdenek mélyebben megismerni. Viszont régóta vágyódom egy komoly kapcsolat után. Sokan mondják, hogy először változz meg és majd aztán, ha teljesen rendben vagy mentálisan akkor kezdj ebbe bele. De azt érzem nincs semmi mentális gondom, és ahogy beszélgettem lelki tanácsadókkal ők sem véltek felfedezni semmi rendelleneset a gondolkodásomban, egyszerűen ilyen a természetem, hogy nagyon secretive és magamba forduló vagyok.
19/l
Egyrészt rossz jelzés társkeresésnél, ha valakinek nincsenek barátai. De ez leküzdhető.
Viszont ha nem vagy hajlandó megnyílni mások előtt még baráti mélységben sem, nemhogy párkapcsolati mélységben, akkor ha össze is jön valami, az is nettó kudarc lesz.
Érted... ha rendre elmarsz magadtól mindenkit, akkor hogy legyen meg bárki melletted?
Konkrétan hogy képzeled el azt a valóságban való ismerkedést?
Munkahelyröl, suliból, vagy vki leszólít, esetleg családon keresztül?
Én is eléggé magamnak való vagyok férfiként, ezért érdekelne hol lehet hozzád hasonló lányt találni az életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!