Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Valaki szereti a macis srácokat?

Valaki szereti a macis srácokat?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor jelezd, mert szívesen beszélgetnék veled. 22/F

Egyébként szívesen válaszolok mindenre, nyugodtan kérdezzetek itt is, privibe is, jobb, mintha csak magamról dumálnék feleslegesen

2023. máj. 29. 08:40
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
#20 A saját otromba viselkedésedet is tudod minősíteni, vagy az szerinted teljesen rendben volt, amit te itt levágtál? :) Azért az szép, hogy te kezded a faszoskodást, aztán még te vagy felháborodva, amikor valaki elküld érte a picsába. :) Ez is annyira tipikus, a szemétkedés megy, de hogy vállald érte a felelősséget, az már nem. Rohadt szánalmas vagy. :D
2023. máj. 29. 16:21
 22/32 anonim válasza:
A trágárkodás a legalja mindennek, akármit csinálsz. Ocsmány.
2023. máj. 29. 16:23
 23/32 anonim válasza:
Kényszeres vagy, nem tudod abbahagyni :D
2023. máj. 29. 16:24
 24/32 anonim válasza:
#23 Nem is akarom abbahagyni, szeretem elküldeni a nyomorult kis lúzereket az anyjukba. Rátok fér, hogy valaki szembesítsen titeket azzal, hogy milyen szánalmas kis férgek vagytok. Csak belekötni tudsz az emberbe, de megvédeni magad már nem. Mesélj: az miért van rendben szerinted, hogy ok nélkül elkezded az itt kommentelőket alázni? Tudsz erre válaszolni?
2023. máj. 29. 16:31
 25/32 anonim válasza:
Idejöttél a figyelemért. Megkaptad. Szénné alázod magad. Hajrá :D.
2023. máj. 29. 16:33
 26/32 anonim válasza:
#25 Nem sikerült felfogni a kérdést? Nem vagyok meglepve. Megkérdezem mégegyszer: az miért van rendben szerinted, hogy ok nélkül elkezded az itt kommentelőket alázni?
2023. máj. 29. 16:34
 27/32 anonim válasza:
Döntsd már el, hogy mit hiszel, te alázol engem vagy én téged. 😆
2023. máj. 29. 16:37
 28/32 anonim válasza:
#27 Harmadik nekifutás: miért van rendben szerinted, hogy ok nélkül elkezded az itt kommentelőket alázni?
2023. máj. 29. 16:38
 29/32 anonim válasza:
Figyelemért meg a balhéért jöttél, egyértelmű. Akkor fuss meg egy kört, kis bohóc.
2023. máj. 29. 16:45
 30/32 anonim válasza:

Tehát vagy mélységesen buta vagy és nem sikerült felfognod harmadszorra sem, hogy mit kérdeztem, vagy pedig egy gyáva és gerinctelen senki, aki saját magának elnézi, hogy másokat b.szogasson egy fórumon, de amikor visszakézből kapja ezért a pofont, elered a taknya-nyála és egy síró-picsogó kis nyomorék lesz. Értem. Na én _MOST_ fejeztem be, mert részemről megkaptad azt, amit megérdemelsz.

Írhatsz még, mert úgysem fogod kibírni, te kis kényszeres. :) De azt már nem fogom elolvasni. Javasolnám, hogy szállj magadba és értékeld át magad emberileg, mert jelenleg egy 0 értékű selejt vagy, de úgysem fogod megtenni, úgyhogy további kellemetlen vergődést kívánok a szerencsétlen életedben. Szevasz!

2023. máj. 29. 16:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!