A mai lányok miért ennyire lekezelőek és
távolságtartóak?
Figyelt kérdés
Tudom mindig vannak kivételek, de nem nagyon találkozom olyan lánnyal aki túlzott érdeklődést mutatna felém. 23 éves vagyok és és eddig 2 másfél éves kapcsolatom volt. Úgy éreztem, hogy 2 év szingli lét után megpróbálkozom ismét nyitni a lányok felé, hogy egy normális, értelmes nőt találjak magam mellé, de egyszerűen senkit nem lehet pár mondatnál tovább magam mellett "tartani", mert eltűnik a süllyesztőben vagy olyan bunkó/lekezelő stílusban válaszol, hogy egyszerűen nem fér el ez az én értékrendemben és el is engedem ezt az egészet, pedig a lehető legnormálisabban próbálok nyitni felé és nem is játszom meg ezt a szerepet, mert alapból ilyen vagyok.
Leginkább interneten keresztül próbálok ismerkedni, mert mostanság elég sokat dolgozok és emiatt nincs túl sok szabadidőm esetleg bulikba eljárkálni csak ritkábban (bár oda sem hiszem, hogy járnak normális nők). Más lehetőségem úgy érzem nincs az ismerkedésre.
#12 Miért? 😃 Vagy most csak be akartál szólni valamit és ennél jobb nem jutott eszedbe?
2023. máj. 29. 10:17
14/27 anonim válasza:
#12 Ezt én sem vágom. A 11. semmi inceles dolgot nem írt. Bro, ezt az odaszólogatást még gyakorolni kell!
2023. máj. 29. 10:26
15/27 anonim válasza:
#14 miért ő nem ezt tette? Amilyen az adjon isten olyan a fogadj isten. Jaaa ez màr sérti a kis csőröcskéjét ?
2023. máj. 29. 10:39
16/27 A kérdező kommentje:
#10 Nem tartom magam álszentnek. Mikor összejöttem anno velük akkor értelem szerűen számomra jól néztek ki, de ez is annyira szubjektív, hogy kinek mi jön be egy srácon/nőn, viszont nálam is a személyiség a fő erény egy nőnél, hogy legyen nyitott és ne egy bunkó flegma csaj legyen.
2023. máj. 29. 11:05
17/27 A kérdező kommentje:
#9 Lehet, hogy a tanácsod megfogadom és megspékelem egy pici bunkósággal a szemelyiségem ha ez kell nekik és ezt várják el. Mikor már kapcsolatban vagyunk akkor szoktam oda-oda szúrogatni szeretetből a másiknak, mert ismerkedésnél eddig úgy éreztem, hogy ezzel csak egy bunkó tahó embernek leszek beállítva és offos leszek, de kipróbálom köszönöm :D
2023. máj. 29. 11:08
18/27 anonim válasza:
Incel alert!
2023. máj. 29. 12:09
19/27 anonim válasza:
Személy szerint én nem örülnék neki, ha már ismerkedésnél bunkó lenne a srác. Barátság, kapcsolat alatt persze rendben vannak a vicces megjegyzések/beszólások (egy bizonyos határig), de ezek nem egyenlőek a kimondottan sértő, bántó kommentekkel. Azok az én értékrendembe nem férnek bele, bármennyire is menőnek számít a mai világban. Ezzel szemben az ártalmatlan kis poénok fel tudják dobni a kapcsolatot:)
2023. máj. 29. 12:29
20/27 A kérdező kommentje:
Utolsó. Na hát ez a gond sajnos, hogy nehéz eltalálni kinek mi fér bele az értékrendjébe így elsőre :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!