Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hol tudok gold digger/pénzéhes...

Hol tudok gold digger/pénzéhes barátnőt találni?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy a nők/lányok nagy részét az ember lelke és kedvessége érdekli és nagyon keveset érdekel az, hogy rögtön autód és házad legyen meg tele legyél lével és nekem pont olyan kel, akinek az kell hogy egy bunkó vagyok és tele vagyok pénzzel. Na de ilyen miért nincs? Hol vannak?

2023. máj. 23. 23:32
1 2
 11/16 anonim válasza:

Azért nem kellesz egy nőnek mert bunkó vagy , a pénzeddel meg kitörölheted a popód :)

De vannak olyan nők akiknek az kell hogy a csávó pénzes legyen ,mert piszkos nekik a munka. Adj fel hirdetést biztos találsz olyat.

Mi a férjemmel együtt építettünk fel mindent a 0-ról.

Szóba se állnék veled ,hiába van pénzded ha egy jelentéktelen ember vagy számomra , aki nem tisztel és becsül

2023. máj. 24. 09:12
 12/16 anonim válasza:
Hát kevésbé intelligens hölgyek lehet leállnának veled, de egy idő után nem elég a pénz..
2023. máj. 24. 09:29
 13/16 anonim válasza:
puncs.hu
2023. máj. 24. 10:31
 14/16 anonim válasza:

Nyilván kamu a kérdés, de egyben tanulságos is.

Sokmindent elmond egy nő értékrendjéről és lelki világáról az, ha neki egy bunkó férfira van szüksége. De értem, a pénz dominál, de ezzel együtt is érdekes, hogy pénzért ki mit bevállal.

És biztos vagyok benne, hogy a kérdező kapott “ajánlatokat”, vagyis tényleg van erre igény.

2023. máj. 24. 10:49
 15/16 anonim válasza:
Leginkàbb a NER köreiben kellene mozognod ott biztos akad sok.
2023. máj. 26. 07:25
 16/16 anonim válasza:
🤡🤡
2024. jan. 8. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!