Vannak itt valóban társkereső negyvenes-ötvenes férfiak?
Vagyunk,de én meleg vagyok.Ez van,még akkor is mentálisan nem érzem magam problémásnak :)
54 F
4-es, 5-ös, 6-os és 12-es válasz egy nagyon-nagyon kicsikét felkeltette az érdeklődésemet.
Milyen kozmikus világképpel rendelkezhetnek vajon? Hogyan szemlélik az életet, a körülöttük lévő eseményeket?
Én is valamivel nyitottabb lettem a világra. Kicsit jobban, mint tavaly ilyenkor. Vagy akárcsak tavalyelőtt...
Kinek mi lehet a hétköznapi foglalkozása? Feladatköre? Társadalmi értelemben vett hasznosságtudata?
ma 07:41
- irodai feladatkör
- hasznosságtudatom van, hasznosságom nincs :D
Kozmikus világkép? Ez mit takar?
Hogyan szemlélem az életet? Sodródom az árral. Teszem a dolgom. Örülök az élet legapróbb pici örömeinek.
Körülöttem lévő események? Pontosabban!
Foglalkozás? Kamion szerelő.
Feladatköröm? A kamionok javítása.
Hasznosságom? Ez megint mit takar?
Bocsi, de Te pszichológus vagy? Társat keresel, vagy analizálni akarsz?
Engem is érdekelnének föleg ha pocakos dagibb.
Aki akar írjon privàtban. 34N
Igen vannak itt ilyenek kérdező, én is így vagyok.
Viszont a hozzászólásokra reagálva szerintem nem kéne minden itt jelen levőt egy kalap alá venni, és leidiótázni. Ez elég fellengzős dolog. Vannak itt normálisak is, és nyilván vannak kevésbé kulturált hozzászólások. Kár ezt szóvá tenni. Ezt minden hasonló felületen be lehet kopizni, pont semmi értelme nincs. Igen, a boltban is vannak vegyesen emberek, meg buszon is... szörnyű. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!