Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Vannak itt valóban társkereső...

Vannak itt valóban társkereső negyvenes-ötvenes férfiak?

Figyelt kérdés
2023. máj. 20. 20:03
1 2 3 4
 11/35 anonim válasza:

Vagyunk,de én meleg vagyok.Ez van,még akkor is mentálisan nem érzem magam problémásnak :)

54 F

2023. máj. 21. 04:45
 12/35 anonim válasza:
Vannak. F, 45, és szívesen beszélgetek!
2023. máj. 21. 07:32
 13/35 anonim válasza:

4-es, 5-ös, 6-os és 12-es válasz egy nagyon-nagyon kicsikét felkeltette az érdeklődésemet.

Milyen kozmikus világképpel rendelkezhetnek vajon? Hogyan szemlélik az életet, a körülöttük lévő eseményeket?

Én is valamivel nyitottabb lettem a világra. Kicsit jobban, mint tavaly ilyenkor. Vagy akárcsak tavalyelőtt...

Kinek mi lehet a hétköznapi foglalkozása? Feladatköre? Társadalmi értelemben vett hasznosságtudata?

2023. máj. 21. 07:41
 14/35 anonim válasza:

ma 07:41

- irodai feladatkör

- hasznosságtudatom van, hasznosságom nincs :D

2023. máj. 21. 08:17
 15/35 anonim válasza:

Kozmikus világkép? Ez mit takar?

Hogyan szemlélem az életet? Sodródom az árral. Teszem a dolgom. Örülök az élet legapróbb pici örömeinek.

Körülöttem lévő események? Pontosabban!

Foglalkozás? Kamion szerelő.

Feladatköröm? A kamionok javítása.

Hasznosságom? Ez megint mit takar?

Bocsi, de Te pszichológus vagy? Társat keresel, vagy analizálni akarsz?

2023. máj. 21. 10:26
 16/35 anonim válasza:

Engem is érdekelnének föleg ha pocakos dagibb.

Aki akar írjon privàtban. 34N

2023. máj. 21. 10:40
 17/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, reakciókat. A kozmikus világkép helyett a másik fél megismerése a célom. A hasznosság pedig relatív, mindannyian hozzáteszünk a társadalomhoz a munkánkkal, legfeljebb az adott helyen és időben kevesebb publicitást és/vagy prioritást kap a tevékenységünk.
2023. máj. 21. 15:35
 18/35 anonim válasza:
Persze, hogy a másik fél megismerése a cél, hiszen így alakulhat ki egy kapcsolat. Ha nincsenek meg azok a közös kapcsolódási pontok értelmetlen lenne az egész kapcsolat.
2023. máj. 21. 16:05
 19/35 anonim válasza:
Épp most töltöttem be a negyven-ötvenet, hét esztendeje ülök a monitor előtt a soha el nem hervadó randevú-rózsával, valaki végre rányithatná az ajtót, de legalább kiléphetne a monitorból...
2023. máj. 21. 16:20
 20/35 anonim válasza:

Igen vannak itt ilyenek kérdező, én is így vagyok.

Viszont a hozzászólásokra reagálva szerintem nem kéne minden itt jelen levőt egy kalap alá venni, és leidiótázni. Ez elég fellengzős dolog. Vannak itt normálisak is, és nyilván vannak kevésbé kulturált hozzászólások. Kár ezt szóvá tenni. Ezt minden hasonló felületen be lehet kopizni, pont semmi értelme nincs. Igen, a boltban is vannak vegyesen emberek, meg buszon is... szörnyű. :D

2023. máj. 21. 18:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!