Ismerkedjek tovább ezzel a fiúval?
Randiztam egy fiúval, de tudni kell, hogy mèg nem vagyok túl az előző sràcon, ès ezt neki is elmondtam. Rajta elèggè látszott, hogy szexet keres, màr az első randin. Volt petting, de más nem. Mondtam neki, hogy nekem többèg nem megy, mert lelkiismeret- furdalásom van, mert akkor még nem teljesen záródott le a dolog. Egyèbkènt, nagyon jól elbeszèlgettünk, lelki dolgokról is.l, megtudtam neki nyúlni, ami nàlam viszonylag ritkán megy ilyen hamar.Elèg figyelmes volt, meg mondta, hogy làtja, hogy ràm vigyàzni kell, mert az előző sràc elèg szemèt volt. Viszont ő először szexel, aztàn, ha kialakulnak èrzelmek, az jó, azt mondta.Azt is mondta, hogy úgy érzi, hogy talàn mèg belèm is tudna szeretni.. Amit persze vagy beveszek, vagy nem, nyilván. Mondtam neki, hogy nekem kell valami kötődés az első szexhez, de ugyanakkor meg volt a helyzetben valami izgató.Aztàn ràm írt, kèrdezte, hogy talizunk-e. Mondtam, hogy oké, vmikor talàlkozhatunk, de nem akartam egyből, ès őszintén, mèg azt sem tudtam teljesen eldönteni, hogy tetszik-e, mert egyébkén, többmyire csak sötètben làttam őt. .. Erre írta, hogy ő nem fog utánam futni, döntsem el, hogy kell-e nekem.Mondtam, hogy csak egy csetttintèsre nem tudok túllèpni az előző sràcon. Írta, hogy csinàljunk vmit együtt. De ahhoz képest, hogy ő nem fog utánam futni, egészen rámenős, és őszintén, kicsit sèrtődősnek tűnik a sràc, meg frusztráltnak is, illetve kiderült, hogybvolt vmi csaj, akivel nem szépen váltak el, és a csak le is tiltotta. Ezek nem jó ómenek, nem? Azóta nem válaszoltam, ès megint egy kérdőjelek küldött. Nem tudom, szimpi volt, meg úgy éreztem, hogy jól làt/ítèl meg engem, de most hogy kicsit rámenős, màr nem tudom..
Köszi, előre is!
Ő x-et akar, Te y-t.
Annyi a különbség, hogy a részedről tök értelmetlen egyáltalán még ismerkedni is, de ezen felül egyikőtök igénye sem jobb vagy rosszabb, mint a másiké. Ha nem illenek össze az igények, hát nem, el kell engedni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!