Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Ismerkedjek tovább ezzel a...

Ismerkedjek tovább ezzel a fiúval?

Figyelt kérdés

Randiztam egy fiúval, de tudni kell, hogy mèg nem vagyok túl az előző sràcon, ès ezt neki is elmondtam. Rajta elèggè látszott, hogy szexet keres, màr az első randin. Volt petting, de más nem. Mondtam neki, hogy nekem többèg nem megy, mert lelkiismeret- furdalásom van, mert akkor még nem teljesen záródott le a dolog. Egyèbkènt, nagyon jól elbeszèlgettünk, lelki dolgokról is.l, megtudtam neki nyúlni, ami nàlam viszonylag ritkán megy ilyen hamar.Elèg figyelmes volt, meg mondta, hogy làtja, hogy ràm vigyàzni kell, mert az előző sràc elèg szemèt volt. Viszont ő először szexel, aztàn, ha kialakulnak èrzelmek, az jó, azt mondta.Azt is mondta, hogy úgy érzi, hogy talàn mèg belèm is tudna szeretni.. Amit persze vagy beveszek, vagy nem, nyilván. Mondtam neki, hogy nekem kell valami kötődés az első szexhez, de ugyanakkor meg volt a helyzetben valami izgató.Aztàn ràm írt, kèrdezte, hogy talizunk-e. Mondtam, hogy oké, vmikor talàlkozhatunk, de nem akartam egyből, ès őszintén, mèg azt sem tudtam teljesen eldönteni, hogy tetszik-e, mert egyébkén, többmyire csak sötètben làttam őt. .. Erre írta, hogy ő nem fog utánam futni, döntsem el, hogy kell-e nekem.Mondtam, hogy csak egy csetttintèsre nem tudok túllèpni az előző sràcon. Írta, hogy csinàljunk vmit együtt. De ahhoz képest, hogy ő nem fog utánam futni, egészen rámenős, és őszintén, kicsit sèrtődősnek tűnik a sràc, meg frusztráltnak is, illetve kiderült, hogybvolt vmi csaj, akivel nem szépen váltak el, és a csak le is tiltotta. Ezek nem jó ómenek, nem? Azóta nem válaszoltam, ès megint egy kérdőjelek küldött. Nem tudom, szimpi volt, meg úgy éreztem, hogy jól làt/ítèl meg engem, de most hogy kicsit rámenős, màr nem tudom..

Köszi, előre is!

2023. máj. 14. 20:47
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
*mmint a csaj tiltotta le őt*
2023. máj. 14. 20:49
 2/29 anonim válasza:
Persze, ez kell nektek...
2023. máj. 14. 21:16
 3/29 anonim válasza:
Őszintén, szerintem hanyagold :( Nem hiszem hogy egy ilyen sértődős "kisfiú" kell neked egy amúgy is rossz kapcsolat után. Miért nm hagysz magadnak időt, hogy fellélegezhess? Nem kell egy "pót" valaki, aki betölti a "van valaki aki néha megkérdezi, hogy vagyok és néha kielégíti a szexuális vágyakat" űrt. Ha annyira türelmes lenne, megértő stb, akkor nem szex-szel akarna kezdeni ez olyan olcsó duma :/ "Lehet, hogy beléd szeret", könnyű ezt bárkinek mondani. Mi van ha nem? Még egy sebbel többed lesz, ráadásul nem is vonzódsz úgy hozzá :/ Gyanús az egész. Nem erre van szerintem szükséged, de te tudod mit érzel a szíved legmélyén. Légy magadhoz hű, ne az érzelmek és emlékek vezéreljenek, igaz ilyenkor könnyű beleesni ebbe, de majd kitisztul a kép.
2023. máj. 14. 21:18
 4/29 anonim válasza:
Viszont ŐSZINTÉN mondd meg neki kerek-perec miért nem akarsz vele lenni, a srácban volt annyi, hogy az elején közölte mit akar, szóval nem gerinctelen és biztos van olyan réteg, aki szintén szex-szel ítéli meg, hogy klappol-e minden.
2023. máj. 14. 21:20
 5/29 A kérdező kommentje:
Igazad van, persze, köszi. De azt màr mondtam neki, hogy nem vagyok még túl a sràcon, mondjam neki azt is, hogy nem akarok veled lenni, mert túlságosan nyomul? :D
2023. máj. 14. 21:24
 6/29 A kérdező kommentje:
*vele lenni*
 7/29 anonim válasza:
Csak sötétben láttad, azt sem tudod, hogy tetszik-e, azt sem, hogy nappal felismernéd-e, de petting azért volt. Remélem a nevét legalább tudod.
 8/29 A kérdező kommentje:
Igen, ezt úgy értette, hogy àllítólag, annyira megfogta a szemèlyiségem, hogy mèg lehet, hogy ő szeretne èn belèm..
2023. máj. 14. 21:25
 9/29 anonim válasza:

Ő x-et akar, Te y-t.

Annyi a különbség, hogy a részedről tök értelmetlen egyáltalán még ismerkedni is, de ezen felül egyikőtök igénye sem jobb vagy rosszabb, mint a másiké. Ha nem illenek össze az igények, hát nem, el kell engedni.

2023. máj. 14. 21:26
 10/29 anonim válasza:
Mi az hogy csak sötétben láttad de pettingeltetek? Lehet hogy csak én nem értem ezt az egészet? Tiszta vicc
2023. máj. 14. 21:31
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!