Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Nagyobb darab, masszív alkatú,...

Nagyobb darab, masszív alkatú, kiegyensúlyozott meleg férfiak lennének itt ismerkedési szándékkal?

Figyelt kérdés

Budapesten élő, húszas éveim közepén járó férfi vagyok, nyitott és érdeklődő személyiséggel, és a nagyobb termetű, intelligens kisugárzású férfiakat tartom vonzónak.

Szeretném valakivel jól érezni magam, szeretném valakivel megosztani a mindennapjaimat - ezért inkább tényleg a személyiség lenne fontosabb, de tény, hogy a szememnek a nagyság meg tud tetszeni, de nem ez lesz számottevő. :)

Fikázó, gonoszkodó, menj Tinderre gondolatokból nem szeretnék, köszönöm - tudatosan írtam ki ide a kérdést, hátha valakinek érdekes lehet. :-)

2023. máj. 12. 11:16
 1/5 anonim válasza:
A leírás stimmel rám. Már csak az a kérdés, te hogy nézel ki?35/f
2023. máj. 12. 12:08
 2/5 anonim válasza:

Olyan vagyok,akit a kérdező leírt.

De mivel a korosztályában sokat csalódtam, így azt hiszem,hogy inkább 30 felettiekkel ismerkednék, talán ők tudják,mit szeretnének az életben.

F/a

2023. máj. 12. 12:26
 3/5 A kérdező kommentje:

A korosztályom nevében kérek elnézést...:D

Viccet félretéve, a csalódás az nem emberi sajátosságból fakad? Ez korhoz van kötve? Persze lehet mellette és ellene is érvelni, de mind mások vagyunk... Ez inkább arról is szól, kivel sodor össze az élet, túl nagy jelentőséget kerítünk a kornak néha, ahelyett, hogy adnánk magunknak és a másiknak egy lehetőséget, sosem tudhatjuk kivel beszélgetünk. De a végén megértem a második kommentelőt... viszont tartom, hogy mások vagyunk...:)

2023. máj. 12. 12:39
 4/5 0224 válasza:

Ha gondolod írj nyugodtan :)

32 Bp

2023. máj. 13. 13:35
 5/5 anonim válasza:
Ha gondolod, nekem is írhatsz! :) 31/F
2023. okt. 23. 17:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!