Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Rossz ötlet leállni a párkeres...

Rossz ötlet leállni a párkereséssel csak azért, mert elvileg alacsony a havi keresetem?

Figyelt kérdés
Apám pl. rendszeresen piszkál azzal, hogy már egy 8 általánost végzett szakmunkás is többet keres nálam, és még kellemetlenebb, amikor ezt önelégülten mások előtt beszéli ki. (310 ezer forint, budapesti viszonylatban, irodai munkakörben). Sokszor már azon gondolkodok, hogy a párkeresést is halogatnom kellene, mert a havi keresetem elvileg "szégyen", "túl kevés", és "nevetséges". Szerintetek is halogatnom kellene a dolgot - legalábbis addig, amíg egy jobban fizető állást - vagy legalább egy fizetés emelést nem sikerül szereznem?

2023. máj. 10. 12:42
1 2 3
 21/29 anonim válasza:

A nők egyébként imádják a csóró férfiakat.

A nőt meg kell valamivel fogni.

Akinek nincs pénze, az mivel fogja meg a nőt ??

Természetesen azzal, hogy nagyon nagy a farka, és nagyon jó az ágyban. 🤷‍♂️

2023. máj. 12. 10:03
 22/29 anonim válasza:
ja, vagy jó a humora, vagy jó a szíve, vagy kreatív, stb.
2023. máj. 12. 10:19
 23/29 anonim válasza:
Hagyjuk már ezt a nők csak a pénzre hajtanak dumát. Ezt csak a sok megkeseredett, nőgyüllölő férfi találta ki, akiknek a személyük miatt nincs nőjük, de ahelyett, hogy magukba néznének, egyből csak fújják ezt a nőknek csak a pénz meg a külső fontos. Persze van sok ilyen nő nem tagadás, általában azokra is hajtotok sokan, a normális nők uncsik, ill ha nem 10/10 már szinte nem is kell. Szóval nem kellene ezeket elhinni. Persze számít az anyagiak is, de csak annyira, hogy ne egy lusta, mihaszna minkakerülő legyen a férfi. Ilyen árak és fizetések mellett egy normális nő nem fog csak azért dobni, mert nem keresel átlag felett...amelyik meg olyan azzal jobb is nem kezdeni.
2023. máj. 13. 19:12
 24/29 anonim válasza:
Ne állj le a párkereséssel. Nem esélytelen társat találni így se. Ha viszont bebeszéled magadnak, hogy emiatt kevesebbet érsz másoknál, akkor egyrészt csökken az önbizalmad, azt valóban nem szeretik a nők, valamint te is elkezdhetsz túlzottan halogatni, aztán sok éved rámegy erre a begubózásra. Szélsőséges esetben teljesen elszigeteled magad a társadalomtól és később már nem fog menni az ismerkedés, annyira emberkerülő attitűdjeid lesznek.
2023. júl. 30. 17:06
 25/29 A kérdező kommentje:
Igazad van, ezt sajnos én is kezdem érezni magamon. Lassan egyre inkább már én is ott tartok hogy inkább hagyom a csudába az egészet mert nekem ez nem fog menni. A neten próbálok ismerkedni, ismert társkeresőn (Randivonal, Párom.hu), és az az egyik része, hogy 100-ból (szó szerint) csak 2-en jelöltek szimpatikusnak, akikkel ugyan felvettem a kapcsolatot, de végül fütyültek rám, az érdeklődők NAGYON NAGY része viszont 60, 70, és 80 éves, akik előszeretettel nézegetik az oldalamat. Én még a 30-as korosztályhoz tartozom, úgyhogy ezt a részét már enyhén szólva ízléstelennek is tartom, bár lehet, hogy nincs igazam, de 20-30 évnyi differencia úgy néz ki, sokakat egyáltalán nem zavar, pláne azokat nem, akik a fiatalságukat síratják és keresik a friss husit aki ezt feledtetni tudja velük. Ami a fizetést illeti... igazatok van. Lényeges ugyan, de nem ez a legfontosabb, akinek pedig az anyagiakat jobban értékeli az embernél, azzal valóban jobb nem elidőzni. Csak sajnos a mai világ borzasztó anyagias lett, és az emberek is látszólat egyre anyagiasabbak (miközben képmutatóak is, mert közben azt mondogatják, hogy csak a belső értékek számítanak)
2023. júl. 31. 09:57
 26/29 anonim válasza:
Neten nem jó ismerkedni. Ha valaki azt tapasztalja, hogy 100-ból ketten írnak vissza, az az önértékelésének árt, azt hiheti, hogy benne van a hiba. Szerintem ez az átlag lehet, nem vagy egyedül. Ha az emberek spontán ismerkednek a neten kívül, a hétköznapjaikban, időnként találkoznak olyan emberekkel, akik szimpatikusak nekik, időnként pedig kapcsolat is kialakul valamelyik ismeretségből. Ez a természetes. Neten katalógusjelleg alakul ki, az emberek felületes benyomások alapján utasítanak el valakit , a fotója vagy a bemutatkozó szövege alapján. Jobb, ha az első benyomás hús-vér módon történik.
2023. júl. 31. 11:48
 27/29 anonim válasza:

26.

Amit írsz teljesen igaz, csak az a baj, hogy a természetes jellegű ismerkedés, ami 20-30 évvel ezelőtt volt, az már szinte teljesen meghalt.

Ma már nagyon nehezen működik az, hogy rámosolygok valakire a boltba, elejtem a zsebkendőmet, levetetem a legmagasabbab lévő üdítőt, stb.

Szemkontaktus, integetés, karlendítés, ezek már sajnos nem igazán működnek.

Pedig ez sokkal jobb lenne mint a net, ebben igazad van.

Nagyon nagy szerencse kell hozzá, hogy ez működjön a való életben.

2023. júl. 31. 14:01
 28/29 anonim válasza:
27-es: Ezt én is tapasztalom, különösen a fiatalabbak ilyenek. A fő gond, hogy annyira technicizálódik a hétköznapi élet, hogy minél fiatalabb valaki, annál ügyetlenebb a szociális készségek terén. Mintha sok ember a kütyüi nyomogatásával jól ellenne, élő emberre lassan már nincs is szükségük. Jönnek a robotnők, robotférfiak is hamarosan, guminő ma is van. Egyre többen már a szexről is leszoknak, az egész életüket a szobájukban, a net előtt kockulva töltik,a nemi élet is a virtuális térbe helyeződik át. Az, hogy ilyen emberek már nem tudnak senkivel beszédbe elegyedni, az nem csoda.
2023. júl. 31. 16:44
 29/29 anonim válasza:

28.

Sajnos én is ezt látom. Szinte már nem túlzás azt mondani, hogy a szexualitás, a párkapcsolatok, a romantikus eggyütlètek, szinte teljesen hâttérbe szorultak.

Kár hogy ez az elgépiesedett, rohanó mesterséges világ teljesen kiszorítja azt, aminek működnie kéne.

27#

2023. júl. 31. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!