Rossz ötlet leállni a párkereséssel csak azért, mert elvileg alacsony a havi keresetem?
Így legalább biztos lehetsz benne nem a pénzedert lesz veled !
Együtt sokkal jobb előteremteni mindent IS .!
Ne hallgass apudra ! Ebben legalabbis NE
Szerintem nem keresel keveset. A szakmunkas berminimum nettoja kb 200.000 ft, ennel te tobb mint 100.000-el tobbet keresel.
Szakmunkas sem keres sokkal tobbet. 2000-es orabereket kapnak a szakmunkasok videken. Szamold ki hogy heti 40 oraval ez mennyi. Alig tobb mint amit keresel.
Az epitoipari munkasok napi 10 orat dolgoznak, igy van meg nekik a 400.000.
Ennek semmi köze a párkereséshez, nyílván ne állj le vele.
Egyébként meg senki ne tegyen úgy, hogy ez nem szempont. Igenis szempont egy bizonyos szintig. Nem szívesen jönnék össze olyannal, aki sokkal kevesebbet keres nálam, szerintem az az ideális, ha nagyságrendileg ugyan annyit keresték.
Igen rosz ötlet, mert bármi megtörténhet.
Nincs rád írva, tehát ha megtetszettél valakinek, és szimpatikus vagy neki, akkor nem igazán fogja érdekelni a fizetésed.
Legalábbis ez lenne a helyed hozzá álàs.
Aki emiatt megváltozik, az meg jobb, ha távozik, mert annak a pénz a fontos nem te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!