Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Rossz ötlet leállni a párkeres...

Rossz ötlet leállni a párkereséssel csak azért, mert elvileg alacsony a havi keresetem?

Figyelt kérdés
Apám pl. rendszeresen piszkál azzal, hogy már egy 8 általánost végzett szakmunkás is többet keres nálam, és még kellemetlenebb, amikor ezt önelégülten mások előtt beszéli ki. (310 ezer forint, budapesti viszonylatban, irodai munkakörben). Sokszor már azon gondolkodok, hogy a párkeresést is halogatnom kellene, mert a havi keresetem elvileg "szégyen", "túl kevés", és "nevetséges". Szerintetek is halogatnom kellene a dolgot - legalábbis addig, amíg egy jobban fizető állást - vagy legalább egy fizetés emelést nem sikerül szereznem?

2023. máj. 10. 12:42
1 2 3
 11/29 anonim válasza:

Így legalább biztos lehetsz benne nem a pénzedert lesz veled !

Együtt sokkal jobb előteremteni mindent IS .!

Ne hallgass apudra ! Ebben legalabbis NE

2023. máj. 10. 19:29
 12/29 anonim válasza:
Nem tudom hol èl apád, mi mindketten 250 ezer ft körül keresünk, 40-es házaspárkènt.
2023. máj. 11. 00:13
 13/29 anonim válasza:

Szerintem nem keresel keveset. A szakmunkas berminimum nettoja kb 200.000 ft, ennel te tobb mint 100.000-el tobbet keresel.

Szakmunkas sem keres sokkal tobbet. 2000-es orabereket kapnak a szakmunkasok videken. Szamold ki hogy heti 40 oraval ez mennyi. Alig tobb mint amit keresel.

Az epitoipari munkasok napi 10 orat dolgoznak, igy van meg nekik a 400.000.

2023. máj. 11. 02:47
 14/29 anonim válasza:

Ennek semmi köze a párkereséshez, nyílván ne állj le vele.

Egyébként meg senki ne tegyen úgy, hogy ez nem szempont. Igenis szempont egy bizonyos szintig. Nem szívesen jönnék össze olyannal, aki sokkal kevesebbet keres nálam, szerintem az az ideális, ha nagyságrendileg ugyan annyit keresték.

2023. máj. 11. 07:00
 15/29 anonim válasza:
Ha nő vagy Semmi gond!!
2023. máj. 11. 07:53
 16/29 A kérdező kommentje:
Akkor lehet, hogy mégis gond, mert nem nő vagyok :) Nagyon köszönöm mindenkinek az eddigi válaszokat/tanácsokat és főleg a bíztatást!
2023. máj. 11. 08:02
 17/29 anonim válasza:
Szerintem ez nem az az összeg, amit szégyellni kellene. Nem írtad, hány éves vagy, de ha a jövőben szeretnél lakást, kocsit venni, kicsit utazni stb., akkor ahhoz kevés lesz. Emiatt ne hagyj fel a párkereséssel.
2023. máj. 11. 10:00
 18/29 anonim válasza:
Én és a feleségem is 300 körül keresünk, mondjuk öt éve meg 150-et kerestem. volt, hogy alkalmi munkákból éltem, nem mondom, hogy nagy nőcsábász voltam, de voltak azért barátnőim.
2023. máj. 11. 11:58
 19/29 anonim válasza:

Igen rosz ötlet, mert bármi megtörténhet.

Nincs rád írva, tehát ha megtetszettél valakinek, és szimpatikus vagy neki, akkor nem igazán fogja érdekelni a fizetésed.

Legalábbis ez lenne a helyed hozzá álàs.

Aki emiatt megváltozik, az meg jobb, ha távozik, mert annak a pénz a fontos nem te.

2023. máj. 12. 01:45
 20/29 anonim válasza:
Apád mennyit keres? Kicsit magas lóról beszel! Nettó 800át keresek mégsem mondnék ilyet soha. De abban igaza van h sose elégedjünk meg azzal ami van. Ami pedig a pár keresést illeti mindig lesznek kifogások. Emiatt ne állj le vele ;) folytasd a parkeresest
2023. máj. 12. 03:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!