Lànyok. Tervez valaki a természetben élni? Pl erdei hàz
Szia, kérdező! Szerintem a 20-as pont azért aggódik, hátha nincs a közelben senki, és ha jön egy horda, kiszolgáltatottságot eredményez.
Gondolom szintén férfiember vagy, kérdező, mint én. Egyébként szintén erdő-mező menti házban élek. Csak itt van elektromos áram.
Miért kell Magyaro-on félni a medvéktől? Nem értem. Nem nagyon vannak medvék. Farkasok se nagyon, csak sakál, a sakál meg gyáva nyuszi, ha emberrel találkozik, akárcsak az itteni vaddisznók. Én csak a mókustól tartok itt, mert az egy vandál, akármilyen cuki is. Szanaszét ugrál mindent, ha idetéved... Ha meglátja az embert, felrohan egy fára, felcsapja a farkincáját, aztán őrült csipogásba kezd, az embert szuggerálva, hogy ő innen nem tágít (egy hipnotizőr veszett el a mókusokban). A lódarázs szelídebb... (A lódarazsak épp ilyenkor kelnek ki, május első felében. Jó kis, közel négy centis jószágok.)
Azért arra én is kíváncsi volnék, hány városi bírná a félkomfortot. Meg a fahordást, fa aprítást télen. Már ha van mit aprítani ugye...
22es. Darazsakat ne is mond..
Egy lodarazs boly is lehet a kozelben.
Medve 50km re koszalt
Sakalok vannak de birkaim nem voltak veszelyben.
Jugoszlav farkasölőim vannak..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!