Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lànyok. Tervez valaki a...

Lànyok. Tervez valaki a természetben élni? Pl erdei hàz

Figyelt kérdés
2023. máj. 9. 19:39
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:
20as. Ez nem a getto...ember sehol😆
2023. máj. 11. 23:17
 22/25 anonim válasza:

Szia, kérdező! Szerintem a 20-as pont azért aggódik, hátha nincs a közelben senki, és ha jön egy horda, kiszolgáltatottságot eredményez.

Gondolom szintén férfiember vagy, kérdező, mint én. Egyébként szintén erdő-mező menti házban élek. Csak itt van elektromos áram.

Miért kell Magyaro-on félni a medvéktől? Nem értem. Nem nagyon vannak medvék. Farkasok se nagyon, csak sakál, a sakál meg gyáva nyuszi, ha emberrel találkozik, akárcsak az itteni vaddisznók. Én csak a mókustól tartok itt, mert az egy vandál, akármilyen cuki is. Szanaszét ugrál mindent, ha idetéved... Ha meglátja az embert, felrohan egy fára, felcsapja a farkincáját, aztán őrült csipogásba kezd, az embert szuggerálva, hogy ő innen nem tágít (egy hipnotizőr veszett el a mókusokban). A lódarázs szelídebb... (A lódarazsak épp ilyenkor kelnek ki, május első felében. Jó kis, közel négy centis jószágok.)

Azért arra én is kíváncsi volnék, hány városi bírná a félkomfortot. Meg a fahordást, fa aprítást télen. Már ha van mit aprítani ugye...

2023. máj. 12. 19:38
 23/25 A kérdező kommentje:

22es. Darazsakat ne is mond..

Egy lodarazs boly is lehet a kozelben.

Medve 50km re koszalt

Sakalok vannak de birkaim nem voltak veszelyben.

Jugoszlav farkasölőim vannak..

2023. máj. 12. 19:44
 24/25 anonim válasza:
A jószágokra veszélyes a sakál, az biztos. Meg róka és a borz. Nem tartok állatokat. A napokban szedtem ki az egyik postaládábvól egy darazsat, a drága éppen építkezett benne. Mondom neki, ez nem pálya... Kénytelen voltam kilakotatni szegény párát. Sajnáltam, de nem jó helyen fogott bele. Másnap a másik postaládámban kezdett építkezni, na mondom, az ajtón ki, ablakon be, vagy hogy van ez...? Ő sem lakik már ott. A padláson se árt körbenézni olykor, szeretnek oda is építkezni. Jobb időben leszedni. Építkezzenek máshol.
2023. máj. 12. 19:50
 25/25 anonim válasza:
Jut eszembe, horror kedvelő csajok jelentkezhetnek nálam. :D Esténként tök izgi, ahogy recseg-ropog a padlás, meg koppanások hallatszanak. Ha egyből felnézek, a macska, vagy épp a nyest vinnyogva szalad ki. Ha én nyest volnék, jelenkeznék egy Alien 123 castingon. :P Tuti siker!
2023. máj. 12. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!