Lànyok. Tervez valaki a természetben élni? Pl erdei hàz
Szerintem rengeteg ember szeretné ezt.
Az igaz, hogy sokan nem bírnák, de rengetegen rajonganak a cottagecore irányzatért és nem csak a ruházkodásban hozzák ezt, hanem minden másban is: például otthon sütik a kenyeret is, balkonkertészkednek, stb.
Egyébként míg olyan megnyilvánulásaid vannak, mint az 5-ös hozzászólásod, addig ne várj magad mellé senkit.
#7 "Egyébként míg olyan megnyilvánulásaid vannak, mint az 5-ös hozzászólásod, addig ne várj magad mellé senkit." - tökéletesen egyetértek.
Egyébként a 4-est sem értem: miért baj az, ha valaki nem tud kiszakadni a komfortos életből? Nem mindenki elég rátermett erre. A másik, hogy szerinted a pasik különbek? Sokan még a szülői házat sem képesek elhagyni, nemhogy a várost, vagy a civilizált életet.
Szerintem a 4es csak a valóságot írta le.
De nyilván rögtön lehet jönni a mama hotel offenzívával..most akkor ki is toxikus ?🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!