Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Lenne kedve valakinek ismerked...

Lenne kedve valakinek ismerkedni egy ilyen lánnyal?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Röviden bemutatkoznék.

:)

22 éves Veszprém megyei (vagy vármegyei, ha úgy jobban tetszik :D), lány vagyok. Elsősorban a környékről ismerkednék (szomszédos megyékből), mert kölcsönös szimpátia esetén könnyebben fenntartható lenne a kapcsolat. Elég introvertált, zárkózott személyiségnek tartom magam, kedvelem a tartalmas beszélgetéseket. Az külön pozitívum, ha valaki mer beszélni az érzéseiről és alapvetően nincsenek nála tabu témák.

Szabadidőmben nagyon szeretek kimozdulni, sétálni, kirándulni, túrázni, a kilométerek nem igazán fognak ki rajtam. :D Imádom a rock és a metál zenét (mást is meghallgatok amúgy), de az öltözködésem teljesen átlagos, szóval kívülről ez nem annyira sejthető. :) Kicsit vonzanak a művészetek is, de komolyabban még nem foglalkoztam például rajzolással vagy festéssel, de tervben van a későbbiekben. Olvasni is szoktam, a pszichológia az egyik kedvenc területem, de szeretem a romantikus, illetve ifjúsági regényeket is.

Hogy egy kicsit a külsőmről is írjak, 166cm magas vagyok, vékony testalkattal, világos barna hajam és kék szemem van.

Nagyjából ennyit érdemes tudni rólam így első körben. Igazából nincs konkrét elképzelésem arról, hogy kit keresek, általában pár üzenet után eldől bennem, hogy ki az, akire "rá tudok csatlakozni" úgymond. :)

Ha valakinek esetleg felkeltettem az érdeklődését, akkor nyugodtan írjon üzenetet. :)

2023. máj. 6. 10:21
1 2 3
 11/24 anonim válasza:
10 nem mindenki akar távkapcsolatban élni
2023. máj. 6. 14:14
 12/24 anonim válasza:

Rám csatlakozhatnál 😏

Amugy egesz értelmesnek tűnsz, ritka itt ilyen bemutatkozast látni. Kar hogy messze laksz :/

Azert sok sikert, hátha találsz itt valakit.

2023. máj. 6. 14:24
 13/24 anonim válasza:

#11 itt az a kérdés, hogy mi számít a kérdezőnek távkapcsolatnak. Nem #10 vagyok, csak ez egy lényeges kérdés.

Pl ha kocsim van, bp-n lakok, meg IT-ban dolgozom, akkor kb bármikor tudunk találkozni. De ha csak hétvévén érne rá a kérdező, akkor meg teljesen mindegy a távolság. 21. század van, ha az anyagiak engedik, akkor mindegy hol lakik a másik, mert hétvégente mindenképp lehetne találkozni.

Ami szerintem lényegesebb lehetne, hogy ne legyen senki se helyhez kötve vagy legalább valaki hajlandó legyen költözni, ha úgy alakulnak a dolgok. De ilyen megyékre szűkíteni butaság, mert csak pénz kérdésr az egész.

2023. máj. 6. 16:33
 14/24 anonim válasza:

A felhasználónak nem tudunk üzenetet továbbítani

(nincs ilyen felhasználó vagy már törölte regisztrációját vagy letiltásra került a fiókja)!

Hahaha, ez soká tartott! Vajon túl sok levelet kapott, vagy troll, vagy máris megtalálta az igazit és már messenger-en beszélgetnek, innen meg törölte magát?

Valaki kérdezte pár napja, hogy vannak-e itt nők, akik akarnak ismerkedni. Itt az újabb példa: NINCSENEK!

2023. máj. 6. 17:11
 15/24 anonim válasza:

És tényleg törölte magát. :D

Ez már nem az első, nem is az utolsó eset. Ha neki már nem kell, tegyen így.

2023. máj. 6. 17:18
 16/24 anonim válasza:
Én még 16:00 körül írtam neki, de nem reagált....vicc kategória ami itt megy. Ha valakinek olyat írsz, ami neki nem tetszik egyből elítél és vége utalnék ezzel a többiekkel való ismerkedésre...pl. nem tetszik a citromsárga szín neki meg a kedvence akkor már ez is kizáró ok :D
2023. máj. 6. 17:42
 17/24 anonim válasza:
Egy újabb példa arra, hogy itt (is) lehetetlen az ismerkedés.
2023. máj. 6. 18:24
 18/24 anonim válasza:
Remélem megtalálod, akit keresel.
2023. máj. 6. 23:01
 19/24 anonim válasza:

Válaszírás előtt érdemes végig olvasni az előző válaszokat is 😃

2023. máj. 7. 09:08
 20/24 anonim válasza:
19: Ja, hogy már letiltották… Ennyit arról, hogy szimpatikus lány lehetett a bemutatkozása alapján… Szomorú ami itt megy. Én is szívesen írtam volna neki bemutatkozás alapján, de láttam hogy komoly kapcsolatot keres, így inkább nem tettem. Mármint mert megyek ki külföldre pár nap múlva, szóval nem akartam ezzel terhelni. Így inkább csak átadtam jókívánságomat. #18
2023. máj. 7. 10:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!