Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Van itt olyan lány, aki első...

Van itt olyan lány, aki első randi alkalmával eljönne velem párterápiára? XD

Figyelt kérdés
Csak kiváncsiságból, megnézni mikor jön rá a pszichológus, hogy valójában nem is vagyunk együtt. :DD
2023. máj. 6. 00:39
1 2 3
 21/30 anonim válasza:

"Randi" XD

Biztos így fogod megtalálni életed párját

2023. máj. 6. 09:54
 22/30 A kérdező kommentje:
Bocsi "randi" szó lehet kicsit erős volt ehhez.
2023. máj. 6. 10:15
 23/30 anonim válasza:

Te tuti valami sorozatban élsz he.

De jó poén volt.

2023. máj. 6. 10:46
 24/30 anonim válasza:

Furcsa számomra, hogy ennyi ellenszenves válasz van :D szerintem ez egy jó ötlet. És még ha nem is jön be egyik félnek sem, akkor is lehet belőle tanulni. Nyilván a fiktív múltbéli szituációk és azokra vonatkozó "sérelmek" felhánytolgatása csak poénnak mennek el, de talán ha egy olyan kritika születne meg, hogy "igénytelen a kézhigiéniád" az ténylegesen előrébb tudná vinni akár a nő akár a férfi külső megjelenését - hisz ez egy tipikusan olyan dolog amit megnézünk első randin, de nem tesszük szóvá, mert illetlenség.

Szóval nekem amúgy tetszik amit a kérdező kitalált és ha nem is kapcsolatra, de előrébb tud vinni akár - persze, közben kulturált kell legyen mindkét fél és nem pedig a szakembert kell hülyére vennie.

Én mondjuk persze, nem vállalnám be, mert kapcsolatba vagyok, de mindig örömmel tölt el, amikor valakik kreatív randiötletekkel állnak elő.

2023. máj. 6. 10:52
 25/30 anonim válasza:
Ez nagy poén :D Már maga az ötlet is, még ha nem is jön össze.
2023. máj. 6. 22:47
 26/30 anonim válasza:
Itt mindenre válaszolnak, csak arra amire kell nem
2023. máj. 7. 09:04
 27/30 anonim válasza:
IGEN! Esküszöm!:DDD
2023. máj. 7. 21:50
 28/30 anonim válasza:
#27 vagyok ismét. 22 éves vagyok, azt lehagytam izgalmamban^^'
2023. máj. 7. 21:51
 29/30 anonim válasza:

Rólunk a szakmunkásképzőben azt hitte az egyik tanár, hogy járunk, és akkor szépen erre rájátszottunk, az egész osztály örömére, mert ők persze tudták, hogy nem. Elvoltunk.

50f

2023. máj. 10. 16:32
 30/30 anonim válasza:
Figyi ha már 3 napja veszekedtek telefonon és cseten, akkor szerintem jogos.
okt. 21. 22:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!