Van itt olyan lány, aki első randi alkalmával eljönne velem párterápiára? XD
"Randi" XD
Biztos így fogod megtalálni életed párját
Te tuti valami sorozatban élsz he.
De jó poén volt.
Furcsa számomra, hogy ennyi ellenszenves válasz van :D szerintem ez egy jó ötlet. És még ha nem is jön be egyik félnek sem, akkor is lehet belőle tanulni. Nyilván a fiktív múltbéli szituációk és azokra vonatkozó "sérelmek" felhánytolgatása csak poénnak mennek el, de talán ha egy olyan kritika születne meg, hogy "igénytelen a kézhigiéniád" az ténylegesen előrébb tudná vinni akár a nő akár a férfi külső megjelenését - hisz ez egy tipikusan olyan dolog amit megnézünk első randin, de nem tesszük szóvá, mert illetlenség.
Szóval nekem amúgy tetszik amit a kérdező kitalált és ha nem is kapcsolatra, de előrébb tud vinni akár - persze, közben kulturált kell legyen mindkét fél és nem pedig a szakembert kell hülyére vennie.
Én mondjuk persze, nem vállalnám be, mert kapcsolatba vagyok, de mindig örömmel tölt el, amikor valakik kreatív randiötletekkel állnak elő.
Rólunk a szakmunkásképzőben azt hitte az egyik tanár, hogy járunk, és akkor szépen erre rájátszottunk, az egész osztály örömére, mert ők persze tudták, hogy nem. Elvoltunk.
50f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!