Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Miért érdemes vagy épp nem...

Miért érdemes vagy épp nem érdemes egy nigériai vagy dél amerika gettóiból származó lánnyal randizni?

Figyelt kérdés

A kérdés nem rasszizmus csupán a kulturális különbségek miatt kérdezem. Hasonló helyzetben voltam pár hónapja és bár volt egy kis románc mellette olyan érzésem volt mintha egy csalás része lennék, csak ugye nem volt pénzem ezért az illető továbbállt. Én az egzotikum miatt szálltam bele a kalandba / kapcsolatba de a lány egyáltalán nem volt hűséges.

Egyébként meg én vagyok az az ember aki a legjobban támogatja mindenféle ember integrációját. De kérdezem, hogy járt-e más is pórul úgy, hogy külföldön a harmadik világból érkezettel indított kapcsolatot. Legyen ő akár indiai, afrikai, dél amerikai, stb.

2023. máj. 4. 10:47
1 2
 11/11 anonim válasza:
Én is emlékszem echte ugyanerre a sztorira, csak ott még magyar volt a lány.
2023. máj. 4. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!