Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hogyan lehetne kideríteni,...

Hogyan lehetne kideríteni, hogy ki a leányzó?

Figyelt kérdés
2 Budapest Parkos koncerten is voltam. Kowalsky és Halott pénz koncert volt. Egyedül voltam. Es a tömegben észre vettem egy leányzót, aki szintén egyedül volt. Sajnos nem sikerült elkérni a telefonszámát, nevet sem. Próbáltam a hely, a zenekar, az esemény kedvelői között keresni őt a közösségi oldalon. Nem jártam sikerrel. A leányzó leírása: kb 160 cm, barna hajú és szemű, törékeny testalkatú. Piros tornacipő, farmer és sötét színű felső volt rajta. A hangosító sátor környéken álltunk mindketten. Lehet fura, de szeretném őt elhívni egy kávéra.
2023. máj. 2. 21:34
 1/6 anonim válasza:

Beteg vagy.

Ott nem adta meg neked és gondoltad itt le stalkerkodod?

Vagy ha oda se mentél akkor gondoltad itt majd összehoznak vele?

Ha én is lennék az, akkor is mondanám hogy te beteg vagy és félnék tőled. Biztos nem adnám ki magam.

2023. máj. 2. 21:41
 2/6 anonim válasza:
Talán nem itt kéne írni, hanem a koncertek eseményes képei alatt, aminek általában utána szoktak nézni a résztvevők.
2023. máj. 2. 21:41
 3/6 anonim válasza:

Nem fura. Talán a Budapest Park Facebook oldalának adminja (vagy a Kowalsky, vagy a Halott Pénz) volna olyan romantikus, hogy kitenne egy bejegyzést az oldalára. Biztosan sokan megosztanák, hátha magára ismerne a lány.

Ha magára ismer, akkor vagy kíváncsi rád, vagy sem.

De egy próbát megér! Hajrá!

2023. máj. 2. 21:46
 4/6 anonim válasza:
Ha olyan mulya vagy, hogy ott nem sikerült, ahol minden adott volt, akkor engedd el. Előbb nőj fel, utána csajozz.
2023. máj. 3. 00:22
 5/6 anonim válasza:
Ott miért nem sikerült elkérni?
2023. máj. 3. 11:38
 6/6 anonim válasza:
#1 szociál fóbiás monitorharcos köszönjük! Nagy szívesség ez a társadalom felé! 🫶
2023. máj. 3. 12:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!