Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Társkeresés kísérlet chatGPT-v...

Társkeresés kísérlet chatGPT-vel? Nők segítségét várom.

Figyelt kérdés

Jó, oké, furcsak kérés, de ki akarom próbálni. Tehát a cél az lenne, hogy kiderüljön mennyivel másabb, ha az emberek mesterséges intelligencia közbeiktatásával ismerkednek az interneten.

Nem akarok ismerkedni, párom van, szóval tényleg csak kutatás/kíváncsiság kedvéért.

Tehát amit megfigyelek már régóta a saját ismerkedéseimben és környezetemben is, hogy az emberek nagyon nehezen jutnak túl a kezdeti szakaszon. Főleg most netes/tinder ismerkedésről van szó.

Tehát a chatGPT-t kérnénk meg, hogy írja meg a válaszainkat. Nyilván hazudni nem lehet, a cél, hogy valós információkat tápláljunk be a gépbe magunkról, és ő csak segít megírni a válaszokat.

Mivel lassan folyik a dolog, így akár gyakoris privát üzenetek is megfelelhet. De ha tudsz jobb platformot, akkor lehet az.

Szóval tinderen ugye lehet megadni néhány alap információt. De külsőre nyilván képzelj el egy olyat, akivel match-elnél, csak a valóság kedvéért (ne a szőke herceget, de egy valakit akinek lehet adni egy esélyt). A képeimen a hobbijaimat jelenítem meg, amik az úszás és a túrázás.

Érdeklődési köröket is kitöltöttem, ahol szintén az úszás és a túrázás van kiemelve, mellette a sportok. Személyiségtípus az ISTP. (Dohányzás és egyebek lényegtelenek, tekintsük úgy, hogy összeillünk)

Illetve az egyetemem van még beírva.

Én fogok kezdeményezni, hiszen én vagyok a férfi.

Tehát privát üzenetedbe annyit írj le, hogy mit látnék a tinder profilodon, ami alapján kezdeményezhetnék. (Nem kell, hogy valójában legyen tinder profilod, hiszen ez csak egy kísérlet... meglátjuk mire megyünk). Ez után én megíratom az első kezdeményező választ a chatgpt-vel, ami alapján megkezdődik a beszélgetés.

Illetve fontos tehát, hogy a válaszokat a chatgpt írja, de neked kell betáplálnod az adatokat hozzá. Érdemes behivatkozni neki az én válaszomat, hozzáírni a te reakciódat, a személyiségedet, milyen hatást szeretnél elérni, stb... okos jószág ez a chatgpt, megoldja... nyilván ha hülyeséget ad ki, vagy nyelvtanilag hibás, akkor érdemes újraíratni vele, vagy csak kijavítani az egyszerű hibákat.

A kísérlet végén pedig megbeszéljük a tapasztalatokat. Segített vagy nem segített? Személytelenebb lett? Túlságosan eltorzította a saját gondolatokat? Stb...

Végeredményül pedig ez szórakozás. Teszteljük, hogyan áll ma a mesterséges intelligencia. Köszönöm, aki partner a témában.

2023. ápr. 30. 02:10
 1/3 anonim válasza:

Már nem azért, de baromira sértő lenne ha a párom akárcsak kísérlet miatt is, de megpróbálna ismerkedni.

Ennyit nem ér basszus. Gondolkozz már el, a párod számára ez hogy esne?

2023. ápr. 30. 07:03
 2/3 anonim válasza:

Nem kell hisztizni egyes, valószínűleg nincs párja és így próbál meg ismerkedni.

Ha meg tényleg érdekel a dolog kérdező akkor itt vannak a tapasztalatok: ha jól leírod a gpt-nek mit akarsz elérni akkor elég lazán megy vele a csajozás, bár a nyelvtani helytelenségekre érdemes figyelni ha magyarul használod.

2023. ápr. 30. 11:06
 3/3 anonim válasza:
Angolul ez működne, magyarul azért ezt nehezebb kivitelezni. De rossz hírt kell közölnöm, a kezdeti szakaszon nem nehéz tuljutni, csak azoknak a srácoknak akiket annyira nem érdekel az igazi megtalálása, csak "jaj szép a csaj és valahogy el kell nyernem" effektus lép életbe. Aztán hiába jutsz túl az elején, élőben elvérzel majd:DD de nyugodtan próbálgasd, nekem van összesen 2 év tinderen csajozós tapasztalatom, hallottam sztorikat, hogy milyenek a férfi társaim, és szinte biztos te rólad is hallanék, ha megint ismerkednem kellene tinderen:)
2023. ápr. 30. 15:33

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!