Hölgyek, akiknek sok szabadidejük van. Írnának?
Komoly kapcsolatot keresek, szeretnék valakit magamhoz aki sokat ráér, hogy legyen időnk bőven élvezni az életet és egymás társaságát. Nekem nem a szex a legfontosabb, tudok még várni. Kérem aki érintett a dologban jelezze az elején, és akkor tartózkodom az erotikus humortól, és mókás célzásoktól.
Ez azért fontos mert sokat dolgozom, és össze-vissza beosztásban. Legalább egyvalaki legyen, aki mindig otthon van. Legjobb ha nem tanul már az illető, és nem is dolgozik, mert akkor van ideje főzni nekem finomakat. Éttermi kaja nekem nem jó, mert IBS-em van, és azoktól mégtöbbet fingok.
Anyagiakkal kapcsolatban nem kell aggódni, én előteremtem amire szükség van. Természetesen nem házirabszolgát keresek, hiszek az egyenjogúságban! De a főzés olyan dolog ami nálam bizalmi kérdés, szóval ezt az egyet elvárom.
30 éves vagyok, Budán élek egy klimatizált, kétszobás okosotthonnak nevezett 74m²-es lyukban. Idővel szeretnék vidékre, családi házba költözni, de még ennek a lakásnak a részleteit nem fizettem ki. Hogy értsd: még 4 évig nem költözöm el innen
Aki komolyan gondolja, írjon magáról privátban. Kérem csak az írjon, akinek komolyak a szándékai (házasság, gyermekek).
"Nekem nem a szex a legfontosabb, tudok még várni. Kérem aki érintett a dologban jelezze az elején, és akkor tartózkodom az erotikus humortól, és mókás célzásoktól."
Ezt csak én nem értem?
Igen 12, ezt csak te nem érted.
A szavak jelentéséből kell kiindulni, nem az egyéni frusztrációidból. 😉
13
"Kérem, aki érintett a dologban..." - Milyen dologban?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!