Kezdőoldal » Ismerkedés » Társkeresés » Hölgyek, akiknek sok szabadide...

Hölgyek, akiknek sok szabadidejük van. Írnának?

Figyelt kérdés

Komoly kapcsolatot keresek, szeretnék valakit magamhoz aki sokat ráér, hogy legyen időnk bőven élvezni az életet és egymás társaságát. Nekem nem a szex a legfontosabb, tudok még várni. Kérem aki érintett a dologban jelezze az elején, és akkor tartózkodom az erotikus humortól, és mókás célzásoktól.

Ez azért fontos mert sokat dolgozom, és össze-vissza beosztásban. Legalább egyvalaki legyen, aki mindig otthon van. Legjobb ha nem tanul már az illető, és nem is dolgozik, mert akkor van ideje főzni nekem finomakat. Éttermi kaja nekem nem jó, mert IBS-em van, és azoktól mégtöbbet fingok.

Anyagiakkal kapcsolatban nem kell aggódni, én előteremtem amire szükség van. Természetesen nem házirabszolgát keresek, hiszek az egyenjogúságban! De a főzés olyan dolog ami nálam bizalmi kérdés, szóval ezt az egyet elvárom.

30 éves vagyok, Budán élek egy klimatizált, kétszobás okosotthonnak nevezett 74m²-es lyukban. Idővel szeretnék vidékre, családi házba költözni, de még ennek a lakásnak a részleteit nem fizettem ki. Hogy értsd: még 4 évig nem költözöm el innen

Aki komolyan gondolja, írjon magáról privátban. Kérem csak az írjon, akinek komolyak a szándékai (házasság, gyermekek).

2023. ápr. 29. 16:43
1 2
 1/16 anonim válasza:
Nem is értem, hogy nincs senkid. Te egy igazi főnyeremény vagy!
2023. ápr. 29. 17:07
 2/16 anonim válasza:
Hát ez hatalmas! XD
2023. ápr. 29. 17:34
 3/16 anonim válasza:
És ha bukod a munkádat,akkor mégis honnan lesz zsé,okoska?
2023. ápr. 29. 21:35
 4/16 A kérdező kommentje:

Eleve két munkám van. Ha egyiket bukom, pár hónapig még elvagyok. Addig úgyis találok másikat.

Okoska...

2023. ápr. 29. 21:49
 5/16 anonim válasza:

Elég sokan bizalmatlanok. Feltételezem, hogy bizonyos időintervallumban keresel - korhatár tekintetében.

Az mindegy, hogy milyen végzettsége van? Érettségi?

Szakma? Egy vagy többféle területen tanult (tanfolyam, egyéb vizsgakövetelményeknek való megfelelés?)

2023. ápr. 29. 21:52
 6/16 A kérdező kommentje:
Mindegy milyen végzettsége van, ha ostoba, akkor úgyse lesz semmi. De angolul azért tudjon legalább úgy, mint én. Nem megugorhatatlan szint, ugyszint nem érdekel van-e róla papírja
2023. ápr. 29. 22:28
 7/16 anonim válasza:
Hát, ha nem nagyon lenne másik férfi sem, akkor sem kellenél! Nemkicsit egoista, nárcisztikus, tele elvárásokkal. Nem véletlenül vagy és leszel is egyedül!
2023. ápr. 30. 05:46
 8/16 A kérdező kommentje:
Tele elvárásokkal? Nem értelek mire gondolsz. Leszbi-e vagy?
2023. ápr. 30. 06:27
 9/16 anonim válasza:
Van baj, nem kicsi nálad. De sok sikert! :D
2023. ápr. 30. 06:35
 10/16 anonim válasza:
Mire neznek az ablakaid? Fontos.
2023. máj. 1. 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!